Kaartverkoop
Telefonisch kaarten bestellen?

Toegangsprijzen 

 

  di-wo do vr-za-zo
rang 1      € 66,00      € 69,00      € 79,00      
rang 2 € 55,00 € 58,00 € 68,00
rang 3 € 35,00 € 35,00 € 35,00

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. 
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reserverings- en verzendkosten.

CJP-prijs (€ 15,- korting) : dinsdag- woensdag- en donderdagavond, via de website van CJP.

 

N.B. Betaal niet teveel, weet waar je koopt.
Let op, er zijn valse kaarten via Marktplaats in omloop! 

 

Cadeaukaarten

De Podium Cadeaukaart en de Nationale Entertainment Card kunnen verzilverd worden via SEE Tickets.


Generatieaanbod

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in ‘40-‘45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje –De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben.
 

Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod: Klik hier voor het generatieaanbod (15% voordeel) op donderdag 9 juni 2015 20.00 uur. Alleen geldig voor 1e rang kaarten op bovenstaande datum voor minimaal 2 personen waarvan 1 persoon 20 jaar jonger/ouder is dan de andere persoon. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als uw browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort “Generatieaanbod” om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “Generatieaanbod als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden.  

 

Gezinsaanbod

Klik hier voor het gezinsaanbod op woensdag 1 juli 2015 14:00 uur. Alleen geldig op bovenstaande datum, voor 1e rang kaarten. Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene. Prijzen voor kinderen (tot 18 jaar) zijn in het gezinsaanbod € 35,- voor de volwassenen geldt het reguliere tarief (excl. reserverings- en verzendkosten). Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als uw browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort “Gezinsaanbod” om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “Gezinsaanbod” als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden. 

 

Aanvangstijden voorstellingen
Dinsdag t/m zaterdagavond: 20.00 uur tot 23.25 uur
Woensdag-, zaterdag- en zondagmatinee: 14.00 uur tot 17.25 uur.

Let op! In verband met de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers niet nageplaatst worden. U kunt pas na de pauze de theaterzaal betreden. Wij adviseren u daarom ruim op tijd te vertrekken.

Minder validen

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaats nemen op de rij achter de rolstoelplaatsen. Het is noodzakelijk telefonisch te reserveren te vermelden dat u gebruik wilt maken van één van de rolstoelplaatsen. Bel met SEE Tickets via 0900-1353 (45 cpm) om uw rolstoelplaats te bespreken.

 

Zaalplattegrond
Op de plattegrond ziet u de zaalindeling met de diverse rangen. Vanaf alle stoelen is de voorstelling goed zichtbaar. Wilt u graag in het midden zitten, bij een gangpad of juist
voorin? Bel dan met SEE Tickets via 0900-1353 (45 cpm) om uw voorkeursplaats te bespreken.

Parkeren
U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en hier verkrijgbaar of direct bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical.
Bent u dit vergeten? Parkeerkaarten zijn ook op locatie te koop. U betaalt bij onze parkeerwachters € 10,00 per parkeerkaart en kunt zowel contant als met pin afrekenen.


 

 

See Tickets Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

tickets
nieuwsbrief
merchandise
social_media