Menu
Home Tickets

9 jaar

Kans op kaarten jubileumvoorstelling 30 oktober!
#vrijheidin9seconden

Op 30 oktober is het precies negen jaar geleden dat Soldaat van Oranje – De Musical in première ging. Ter gelegenheid hiervan en het feit dat Nederland vanaf vandaag in Zeeland het begin van 75 jaar vrijheid viert, vragen wij jou een video van negen seconden te maken waarin jij vertelt of uitbeeldt wat vrijheid voor jou betekent.

Bekijk hieronder de video-oproep met 9 seconden video’s van een aantal acteurs uit de voorgaande en huidige cast: Edwin de Vries, Henriëtte Tol, Thomas Cammaert, Roel Dirven, Peter Tuinman, Anne Lamsvelt, Oren Schrijver, Willemien Dijkstra en ook van dochter Karna Hazelhoff Roelfzema.

Maak kans op 9 kaarten voor de jubileumvoorstelling

Deel ook jouw video via onderstaand formulier en maak kans op 9 exclusieve kaarten voor de jubileumvoorstelling op 30 oktober of 2 kaarten voor een voorstelling op een datum naar keuze.

75 jaar Vrijheid

Producent Fred Boot: “We willen op een bijzondere manier stilstaan bij het feit dat Nederland 75 jaar vrijheid viert. En dat Soldaat van Oranje – De Musical al negen jaar de herinnering levend houdt en de geschiedenis doorvertelt is voor ons ook een moment daar juist nu bij stil te staan. Daarom leek het ons mooi om het publiek in negen seconden te laten vertellen wat vrijheid voor hen betekent. Negen seconden lijkt heel kort voor dit belangrijke thema, maar het dwingt je ook na te denken om in een korte, krachtige formulering uit te drukken waarom vrijheid niet vanzelfsprekend is.”

Hoe doe je mee?
Maak een video van 9 seconden waarin je beschrijft of uitbeeldt wat vrijheid voor jou betekent. Upload je video in onderstaand formulier en verzamel likes voor jouw video via jouw social media kanalen. Wie weet ontvang jij de 9 kaarten voor 30 oktober of 2 kaarten voor een voorstelling op een datum naar keuze.

Deel jouw video met ons door gebruik te maken van één van de mogelijkheden hieronder. Via onderstaande button uploaden kan je vanaf jouw pc, tablet of mobiel de video uploaden. Of plaats eerst je video op je eigen Instagram met hashtag #vrijheidin9seconden, vervolgens kan je via onderstaande Instagram-button de video selecteren en gemakkelijk met ons delen. Staat jouw video op Youtube of Vimeo, plaats dan de link nadat je geklikt heb op onderstaande Youtube- of Vimeo-button. Wij zullen vervolgens je inzending binnen 12 uur publiceren. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Belangrijk: zorg dat je video niet langer is dan 9 seconden.

Voer een Youtube link in.
Voer een Vimeo link in.
Upload een video van maximaal 25mb.

Inzendingen

Bekijk hieronder alle inzendingen. Vind je een inzending mooi? Klik dan op “like” bij de betreffende video. Via de deel-knoppen is het mogelijk om de link naar de video te delen met anderen.