Menu
Home Tickets

Cast

Ensemble, understudy Bram

Guus Boswinkel

Opleiding

Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater.

Theater

Tijdens zijn studie was hij te zien in de Spektakel Musical 40-45 van Studio 100 en was hij zanger en danser in HeartBeat van The Magic of Jeans. Ook afgelopen seizoen was hij te zien als solist in de afscheidstour van The Magic of Jeans, Time to say Goodbye. Verder speelt hij in verschillende voorstellingen van Stichting Music Care.

Overig

In april 2021 was hij kandidaat in het televisieprogramma I can see your voice. En is Guus naast zijn uitvoerende werkzaamheden werkzaam als musicaldocent.

‘’Van jongs af aan is mij meerdere malen door mijn vader het volgende verteld: ‘Wij moeten ons blijven realiseren dat wij in dit land mogen leven in vrijheid, door vele anderen vroeger voor ons gecreëerd’. Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Wij mogen nooit vergeten wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebeurd en wie in die tijd voor onze vrijheid nu hebben gevochten. Iets wat in verschillende delen op de wereld nog steeds een heel actueel dagelijks gevecht is. Om onderdeel te zijn van een productie als Soldaat van Oranje is een grote eer. Ik heb de productie meerdere malen mogen zien en ben nu meer dan 10 jaar na de première zelf onderdeel, daar kan ik alleen maar heel erg trots op zijn.’’