Menu
Home Tickets

Cast

Anton

Lars Mak

Opleiding

ArtEZ Conservatorium Arnhem, richting Muziektheater. In 2017 heeft hij de gelijknamige Masterstudie afgerond.

Theater

Lars was al eerder te zien in Soldaat van Oranje – De Musical (2012/2013). Daarvoor speelde hij in Spuit Elf van Theater Terra en in 2014/2015 was hij te zien als puppeteer in WarHorse. In 2016 speelde Lars de rol van Benny in RENT.

Overig

Lars geeft zanglessen bij Stemstudio Lars Mak in Arnhem. Daarnaast is hij stemacteur en werkt hij samen met zijn collega Ruben de Goede aan een nieuwe jeugdtheatervoorstelling.

“Inmiddels heb ik de voorstelling al heel vaak gezien en nog veel vaker gespeeld. Toch blijft Soldaat van Oranje – De Musical intrigeren; er is zóveel uit te halen, zowel voor publiek als voor de acteurs. Zo is het voor mij een waanzinnige uitdaging om zelfs de keuzes van Anton begrijpelijk te maken, zodat de vraag ‘wat zou jij doen?’ na de voorstelling voor het publiek niet persé makkelijk te beantwoorden is. Dit levert een ongelooflijk waardevol gesprek op, wat we moeten blijven voeren. Het is fantastisch opnieuw deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke en succesvolle productie.”