Arrangementen
Lunch-, diner- en pauze arrangement (t/m 9 personen)
20-11-2012
Lunch-, diner- en pauze arrangement (t/m 9 personen)
Overzicht

                                                                                                                                                               
ARRANGEMENTEN INCLUSIEF KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING 

U kunt hier de arrangementen boeken. Vink het arrangement aan bij uw voorkeursdatum. 


Restaurant Noordeinde arrangement

Wilt u gebruik maken van een geheel verzorgd arrangement bij uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical? Dan kunt u een Restaurant Noordeinde arrangement reserveren. Dit arrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical, een keuze uit meerdere hoofdgerechten en een pauze-arrangement in Restaurant Noordeinde en daarbij per twee personen een souvenirboek.

Hier vindt u alle voorwaarden die van toepassing zijn op het Restaurant Noordeinde arrangement. Om het arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.

Matinee-arrangement op woensdag en zondag

Speciaal voor de matinee voorstelling op woensdag en zondag bieden wij u een matinee arrangement aan. Dit arrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical, een pauze arrangement, per twee personen een souvenirboek en een hoofdgerecht naar keuze na afloop van de voorstelling. Let op dat u voor het pauze arrangement voorafgaand aan de voorstelling uw drankjes dient te bestellen in het Restaurant Noordeinde.
Hier vindt u alle voorwaarden die van toepassing zijn op het matinee-arrangement. Om het arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.

Let op! Indien er op woensdag ook een avondvoorstelling is kunt u alleen gebruik maken van het restaurant Noordeinde arrangement of het Zomerarrangement
Voor voorstellingen vanaf 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. 


Kerstarrangement

Voor voorstellingen vanaf 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in de TheaterHangaar alléén het Kerstarrangement aan. Het Kerstarrangement bestaat uit een 1e rang ticket voor Soldaat van Oranje – De Musical en een heerlijk 3-gangen kerstdiner inclusief amuse. Tevens ontvangt u per 2 personen een souvenirboek.  Het Kerstmenu kunt u hier inkijken. Hier vindt u alle voorwaarden die van toepassing zijn op het Kerstarrangement. Om het arrangement te boeken, klikt u op een datum in de kalender en kunt u de keuze maken voor dit arrangement.


 

EXTRA TE BOEKEN TIJDENS UW BOEKING OF INDIEN U REEDS KAARTEN HEEFT BESTELD

U kunt onderstaande opties tijdens uw boeking via Eventim toevoegen.
Indien u reeds kaarten voor de voorstelling heeft geboekt, kunt u onderstaande opties apart boeken via onderstaande linkjes. 

Lunch
Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten. Klik hier om uw aanbetalingsvoucher ter waarde van € 5,- per persoon te reserveren. Dit bedrag word in mindering gebracht op uw rekening tijdens de lunch. Klik hier om de menukaart te bekijken.


Diner
Voor € 26,50 per persoon kunt u genieten van een 2-gangen diner bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht. Tegen een meerprijs van € 7,95 heeft u nog de keuze uit diverse desserts. Klik hier voor de menukaart. Klik hier om het diner te reserveren.
Let op! Voor voorstellingen van 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerecht inclusief een amuse, de kosten hiervoor zijn € 32,50 per persoon. De invulling van het Kerstdiner kunt u hier zien

Matinee-diner op woensdag en zondag
Ook op woensdag en zondag is het mogelijk om na afloop van de matineevoorstelling nog een hapje te eten in het Restaurant Noordeinde, dit is al mogelijk vanaf €10,50 per persoon. Klik hier voor de menukaart waarvan u exclusief op woensdag- en zondagavond kunt bestellen. Klik hier om direct uw reservering te maken voor het diner op woensdag- en zondagavond.

Let op! Indien er op woensdag geen avondvoorstelling is, kunt u alleen gebruik maken van het matinee-diner. Voor voorstellingen vanaf 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. De invulling van het Kerstdiner kunt u hier zien

Kerstdiner

Voor voorstellingen vanaf 29 november 2017 t/m 31 december 2017 bieden wij in Restaurant Noordeinde alleen het Kerstdiner aan. Hierbij krijgt u een voor-, hoofd- en nagerecht inclusief een amuse, de kosten hiervoor zijn € 32,50 per persoon. De invulling van het Kerstdiner kunt u hier zien. Reserveer het Kerstdiner via de website van Eventim.


Pauze-arrangement

Wilt u graag ontspannen genieten van de pauze en napraten over het eerste deel van de musical? Boek dan het pauze-arrangement. Er wordt voor u een tafel gereserveerd in het restaurant, waar uw bestelde drankjes reeds klaar staan (deze kunt u voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker in het restaurant). Tevens wordt een hartig tafelgarnituur geserveerd. Reserveer het pauze-arrangement via de website van Eventim

 
Openingstijden van restaurant Noordeinde

Tijdens de avondvoorstelling: Van 17.30 uur tot 19.30 uur. Vanaf 19.30 uur is de theaterzaal geopend.Tijdens de matineevoorstelling: Van 12.00 uur tot 13.30 uur. Vanaf 13.30 uur is de theaterzaal geopend. Tot 60 minuten voor aanvang van de voorstelling kunt u nog terecht in ons restaurant. Wij raden u aan om voor het restaurant ruim van tevoren te reserveren.


 

 
Tip! Komt u met de auto? Dan kunt u direct bij uw bestelling een parkeerkaart kopen. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical of klik hier om een losse parkeerkaart in de voorverkoop te kopen.

Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of contant.
Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.
tickets
nieuwsbrief
reacties
 • Mevrouw NahuijsenEen betere musical dan Soldaat van Oranje zal er waarschijnlijk niet meer komen.
 • WendyDe mooiste musical die ik tot nu toe gezien heb, een echte belevenis en ervaring.
 • De heer JongejanHet is een unieke beleving, meer dan een musical!
 • RickEen musical waar woorden tekortschieten en gevoelens overheersen.
 • Josien HillebrandsIk vind de lange rit uit Groningen zeer de moeite waard.
 • Dhr J. BuisBen geen musicalfan, maar dit spektakel heb ik gelukkig mogen meemaken.
 • Mevrouw M. TilderVan het begin tot eind sprakeloos, vol verwondering en tranen met tuiten gehuild. Nog nooit zoiets moois gezien. Voor herhaling vatbaar!
 • Linda ZeinstraZeer indrukwekkende en unieke theaterervaring wat zorgt voor een interessante en onvergetelijke geschiedenisles voor de jongere generatie zoals ik.
 • Pauline HoenHet is het beste theaterstuk ooit. Alles klopt! Het woord musical doet Soldaat van Oranje geen eer aan.
 • Lineke WillerEen geweldig, tot nu toe ongeëvenaarde, levensechte musical, die je gezien moet hebben!
 • Mevrouw van CatzEen musical die zich duidelijk onderscheidt van andere musicals en mij echt heeft ontroerd.
 • Martijn van BeckhovenSoldaat van Oranje is de meest unieke, emotionele en alles overtreffende musical-ervaring ooit!
 • Patricia van der VeenSamen met mijn oma wel wat traantjes weggepinkt, zo mooi dus!
 • De heer ZwiggelaarOogverblindend… Zover het oog kan reiken in een fantastisch décor.
 • Mevr. A. KruijffDe meest enerverende, ontroerende, gaafste, indrukwekkendste en mooiste voorstelling ooit!
 • Jan Paul MatzeEen briljante voorstelling waar je zintuigen tot het diepste worden geprikkeld!
 • Natasha ten VaanholtNee ben nog niet geweest… Hou absoluut niet van Nederlandstalige musical, maar deze lijkt me zo goed opgezet dat ik hem heel graag zou willen zien.
 • Marcel FerrageauMet afstand de mooiste Nederlandse musical ever!
 • De heer LijffijtGeraakt en gegrepen van begin tot eind, een meeslepende reis door het zo sterke verhaal!
 • MarianSoldaat van Oranje is een musical die je raakt tot in het diepst van je ziel.
 • Anita SchoutenEen prachtige spectaculaire en meeslepende musical in een weergaloos theater!
 • Mevrouw PlaatjeEindelijk een musical waar ook je vader, broer en man blij van worden!
 • Helen van DeijlZo geweldig dat we drie keer zijn geweest! Eerste keer samen, tweede keer met de kinderen en derde keer met schoonmoeder, schoonzus en nicht. Je krijgt er geen genoeg van!
 • Mevrouw De Lang-RondeHoezo een zin, een woord, GEWELDIG
 • Tom BerendsIn een woord fantastisch! Soldaat van Oranje is geen musical, theater of toneelstuk, het is een belevenis zoals nog nooit eerder vertoond!
 • De heer OverzierDE MEEST VERNIEUWENDE EN ADEMBENEMENDE MUSICAL DIE ER IS!
 • Winfred RooseNet als de film gaat deze musical de geschiedenis als de beste Nederlandse musical allertijde!
 • Betty MatthijsenWat een grandioos spektakel, dit niveau is rijp voor Amerika, super genoten!!!
 • Lodie ZandvlietHet mooiste spektakelstuk ooit in het theater vertoond!!!!!!!!!!!!
 • Jeanine VermeulenSoldaat van Oranje - De Musical is de definitieve doorbraak van Nederland als hèt musicalland in de wereld.
 • K.P. JacobsSoldaat van Oranje is geen theater en geen musical, het is een ongeëvenaarde belevenis welke voor herhaling vatbaar is.
 • Mevrouw HulseboschAdembenemend! Helemaal toen Willem Alexander en Maxima bij ons in de zaal zaten!
 • Mevrouw BrugmanHelemaal super, unieke ervaring die ik graag ook met mijn dochter wil beleven.
 • Rika BekkemaIs er nog een superlatief voor supervet?!
 • Jose SchipperIk was sceptisch vooraf, maar het was een enorme belevenis om deze avond bij te mogen wonen.
 • Cariene van den BurgGE-WEL-DIG! Spanning, romantiek, sensatie en indrukwekkend!
 • Mevrouw Reukers-BosHet zou geen musical genoemd mogen worden. Het is veel meer dan dat!
 • Cobie van der LindenWarm om mijn hart, en kippenvel met menige tranen erbij.
 • GerdaAdembenemend mooi. Nog kippenvel als ik er na 1,5 jaar aan terug denk…
 • Robert GentisBloedstollend, zenuwslepend, adembenemend en onvoorstelbaar, wat daar wordt neergezet, en daardoor een terechte megahit!!
social_media
Instagram