Kaartverkoop
Telefonisch kaarten bestellen?

Toegangsprijzen 


Let op, de toegangsprijzen worden vanaf nu 
i.v.m. vernieuwde wetgeving inclusief servicekosten gecommuniceerd, de totaalprijs blijft ongewijzigd.
 

  di-wo do vr-za-zo
rang 1      € 70,10      € 73,10      € 83,10      
rang 2 € 59,10 € 62,10 € 72,10
rang 3 € 39,10 € 39,10 € 39,10


Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. 
Prijzen zijn incl. 6% btw en  € 4,10 Eventim servicekosten per toegangskaart.
Prijzen zijn excl. verzendkosten per Eventim bestelling: € 1,50 voor e-tickets of € 2,00 voor verzending per post binnen Nederland.

CJP-prijs (€ 15,- korting op eerste en tweede rang) : dinsdag- woensdag- en donderdagavond, via de website van CJP.

 

N.B. Betaal niet teveel, weet waar je koopt.
Let op, er zijn valse kaarten via Marktplaats in omloop! 

 

Cadeaukaart

Geef deze unieke ervaring cadeau. Soldaat van Oranje - De Musical heeft een eigen cadeaukaart, een speciale editie van de PODIUM cadeaukaart.

Deze kaart is online te bestellen bij Stichting Podium Cadeaukaart. De cadeaukaart is ook verkrijgbaar bij de kassa van de TheaterHangaar.
U kunt de cadeaukaart verzilveren bij Eventim tijdens het betalingsproces van uw online boeking  of u betaalt ermee bij de kassa van de TheaterHangaar. De cadeaukaart kunt u een waarde meegeven tussen  € 10,- en € 150,- en elk willekeurig bedrag daartussen en kan niet worden ingewisseld voor geld. Het saldo op de cadeaukaart is onbeperkt geldig en kunt u via deze link bekijken.

U kunt ook nog steeds de algemene PODIUM cadeaukaart en de Nationale Entertainment Card verzilveren tijdens uw online boeking bij Eventim.

De algemene PODIUM Cadeaukaart kunt u daarnaast ook verzilveren bij de kassa van de TheaterHangaar.

 

Aanvangstijden voorstellingen
Dinsdag t/m zaterdagavond: 20.00 uur. De voorstelling duurt tot 23.25 uur (incl. half uur pauze).
Woensdag-, zaterdag- en zondagmatinee: 14.00 uur. De voorstelling duurt tot 17.25 uur (incl. half uur pauze).

Let op! In verband met de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers niet nageplaatst worden. U kunt pas na de pauze de theaterzaal betreden. Wij adviseren u daarom ruim op tijd te vertrekken.

Minder validen

Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaats nemen naast en op de rij achter de rolstoelplaatsen. Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden. Bel met Eventim via 0900-1353 (45 cpm) om uw rolstoelplaats te bespreken.

 

Zaalplattegrond
Op de plattegrond ziet u de zaalindeling met de diverse rangen. U kunt bij uw boeking uw gewenste zitplaats aangeven.

Parkeren
U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 exclusief reserveringskosten en hier verkrijgbaar of direct bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. Parkeerkaarten zijn ook op locatie te koop. U betaalt bij onze parkeerwachters € 10,00 per parkeerkaart en kunt zowel contant als met pin afrekenen.

Generatieaanbod (15% voordeel)

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in ‘40-‘45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje –De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben.

 

Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod (15% voordeel) 

Klik hier voor het generatieaanbod op vrijdag 18 mei 20:00 uur

Klik hier voor het generatieaanbod op donderdag 24 mei 20:00 uur.


Alleen geldig voor 1e rang kaarten op bovenstaande data voor minimaal 2 personen waarvan 1 persoon 20 jaar jonger/ouder is dan de andere persoon. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

 

Deze actie is online te boeken via de actielink of bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “Generatieaanbod” als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden. 

Gezinsaanbod

Klik hier voor het gezinsaanbod op vrijdag 18 mei 20:00 uur.

Klik hier voor het gezinsaanbod op donderdag 24 mei 20:00 uur. 


Alleen geldig op bovenstaande data, voor 1e rang kaarten. Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene. Prijzen voor kinderen (tot 18 jaar) zijn in het gezinsaanbod € 35,-. Voor de volwassenen geldt het reguliere tarief (excl. reserverings- en verzendkosten). Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

 

Deze actie is online te boeken via de actielinkof bestel telefonisch via 0900 1353 (45 cpm) o.v.v. “Gezinsaanbod” als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden.

 

 Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

tickets
nieuwsbrief
social_media
Instagram