Menu
Home Tickets

PersoneelsVoorzieningen KPN

Wilt u uw bezoek aan de voorstelling compleet maken met een diner en pauzeverzorging?

Bistro arrangement

Wij verwelkomen u in Restaurant Noordeinde aan een speciaal voor u gereserveerde tafel. Met een bistro arrangement heeft u de keuze uit een classic beef burger, een vegetarische burger of saté van kippendij. Tevens worden friet en salade geserveerd. Tijdens het diner zijn de dranken uit het Hollands assortiment inbegrepen.

Gedurende de pauze wordt u wederom aan uw gereserveerde tafel verwelkomd met een drankje naar keuze (uit Hollands assortiment) en staat een selectie van Hollandse oude kaas met mosterd, boeren metworst, rauwe ham, olijven, groenten chips en een mix van luxe noten voor u op tafel klaar.

€55,- per persoon Boek hier

Ontvangst-pauze arrangement

U wordt bij aankomst verwelkomd op het bordes van het theater met dranken naar keuze uit het Hollands assortiment. Daarnaast staan er diverse hapjes op etagères klaar, zoals roomboterkoek, mini muffins en mini brownies. Tevens staat een mix van luxe noten op de statafels klaar.

Gedurende dit arrangement heeft u goed de mogelijkheid om met uw (oud-)collega’s bij te praten aan de verschillende statafels. Op het bordes zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Tijdens de pauze wordt u opnieuw verwelkomd op het bordes van het theater en zullen dranken uit Hollands assortiment af te halen zijn bij de bar en wordt rondgelopen met hartige hapjes.

€17,50 per persoon Boek hier

Parkeren of een hotelovernachting?

Voor informatie over parkeren klikt u hier. Wilt u overnachten in de buurt van de TheaterHangaar, klik dan hier voor meer informatie.

Let op: u ziet bij het reserveren een agenda overzicht, waarbij u de juiste datum dient te selecteren. In dit geval dinsdag 26 november aanstaande.