Menu
Home Tickets

Restaurant-26juli

Restaurant Noordeinde in de TheaterHangaar

Voorafgaand aan de voorstelling of na afloop indien u een matineevoorstelling bezoekt, kunt u in ons restaurant van een diner of lunch genieten. In de foyer zijn verschillende bars aanwezig waar u drankjes en snacks of zoetigheden kunt bestellen. Ook kunt u vooraf een pauze-arrangement reserveren. Naast de hoofdingang van het theater ligt ons terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat, serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

Nog geen tickets voor de voorstelling?

Dan heeft u tijdens het boekingsproces de mogelijkheid om diverse extra’s te boeken. Klik hier om zowel tickets als o.a. parkeerkaarten, lunch of diner te reserveren.

Heeft u al tickets voor de voorstelling?

En wilt u een lunch of diner of pauze-arrangement reserveren, bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Lunch en Diner

Voorafgaand en na de matineevoorstellingen en voorafgaand aan de avondvoorstellingen kunt u in het restaurant van een lunch of diner genieten. U kunt via deze pagina uw tafel reserveren middels een aanbetalingsvoucher.
Voor een lunch ter waarde van € 5,00 per persoon
Voor een diner ter waarde van € 15,00 per persoon

Menukaart     Reserveer hier

Pauze-arrangement

Boek het pauze-arrangement voor €8,50 per persoon en er wordt voor u in de pauze een tafel gereserveerd in het restaurant, waar uw bestelde drankjes reeds klaar staan (graag voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker in het restaurant). Tevens wordt een hartig tafelgarnituur geserveerd.

Reserveer hier

Openingstijden

De TheaterHangaar is tijdens avondvoorstellingen 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Bij matineevoorstellingen is het theater 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.