Tickets

12 mei Moederdag – Boek nu het moederarrangement

Welkomstdrankje en merchandise-item cadeau

Deze promotie is niet langer boekbaar

Met Moederdag (zondag 12 mei) in het vooruitzicht, waren onlangs de (schoon-)moeders of moederfiguren van onze acteurs uitgenodigd voor een lunch in restaurant Noordeinde. In de TheaterHangaar ontmoetten zij voor het eerst de collega’s van hun zoon of dochter en ook hun moeders. Bekijk hierboven een kort sfeerverslag.

Neem je (schoon)moeder mee naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef haar deze unieke ervaring cadeau! Boek het moeder-arrangement:

* Geldig voor voorstellingen van juli t/m september op woensdag, donderdag en vrijdag, 1e en 2e rang
* welkomstdrankje per persoon (keuze uit Hollands assortiment)
* èn laat je moeder een merchandise-item uitkiezen in de shop! Keuze uit:

ProgrammaboekCDWinkelwagenmuntOranje pinWitte pinDakotapinMok kleinMagneetJute shopperTegeltjeAviatorbril groot of kleinMok grootBoek Vijf jaar achter de schermenT-shirt

*Uitsluitend te boeken via de pagina moederdag  t/m zondag 12 mei 2019. Merchandise-items zolang de voorraad strekt.

 

Cadeaukaart

Soldaat van Oranje – De Musical heeft ook een eigen cadeaukaart. Het is een editie van de bekende Podium Cadeaukaart en is verkrijgbaar via deze link en bij de kassa van de TheaterHangaar. Kijk via onderstaande button voor meer informatie en online bestelling. U kunt de cadeaukaart verzilveren aan het eind van het online bestelproces van uw kaarten of aan de kassa van de TheaterHangaar.

Bestel cadeaukaart