Tickets

Kaartverkoop t/m februari open

Na een ’sluitingsperiode’ van bijna zes maanden, gaan we vanaf 2 september weer spelen!

Op 11 maart jl. speelden we de laatste voorstelling. De dag erna moest de productie worden stil gelegd vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus. Meer dan 70.000 bezoekers hadden toen kaarten in huis voor een van de voorstellingen van Soldaat van Oranje – De Musical.

De op 24 juni door de overheid aangekondigde versoepelingen van de corona-maatregelen zijn verwerkt in de protocollen van de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging van Schouwburg-en Concertgebouwdirecties (VSCD). Onze heropening hebben wij volgens deze protocollen ingericht. Klik hier voor meer informatie over onze coronamaatregelen en de meest gestelde vragen.

In de theaterzaal – met een capaciteit van 1.103 stoelen – betekent dit dat er slechts 30% van de zaalbezetting overblijft. Om en om zijn hele rijen stoelen verwijderd uit de zaal en bij het placeren van de bezoekers worden twee stoelen tussen huishoudens vrijgehouden, om de gezondheid van de bezoekers en medewerkers volgens de regels te waarborgen. De 1,5 meter maatregelen gelden uiteraard zowel in de theaterzaal als in de foyer; zo is er zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer, zijn er diverse hygiëne punten en wordt de gezondheidscheck van het RIVM gedaan.

Vanwege de aangepaste capaciteit in de zaal hebben we ons boekingsproces opnieuw moeten inrichten en hebben we alle kaarten die reeds verkocht waren voor september t/m november helaas moeten annuleren. Alle voucher- en tickethouders konden van 5 t/m 9 augustus exclusief hun kaarten omboeken.

Vanaf nu is de reguliere kaartverkoop weer open voor iedereen!

 

Let op!

Voorstellingen in september t/m december: rang 2 en 3 beschikbaar, vooral op woensdag en donderdagavond. Rang 1 is bijna uitverkocht, alleen losse plaatsen beschikbaar.

Voorstellingen januari en februari: op diverse data alle rangen beschikbaar

Op alle plekken in de zaal heeft u goed zicht op het toneel.

Regelmatig worden nieuwe voorstellingsdata toegevoegd aan de kalender. Houd onze website in de gaten!.

Klik op onderstaande button voor het boeken van tickets voor voorstellingen t/m februari 2021.

 

tickets