Tickets

VERLENGD T/M JANUARI 2013

Door het aanhoudende succes is Soldaat van Oranje – De Musical wederom verlengd. De voorstelling trok al meer dan 650.000 bezoekers en is nu tot en met januari 2013 te zien. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Producent Fred Boot: “Het voelt juist in deze tijd heel bijzonder dat we wederom kunnen verlengen. Elke avond spelen we nog altijd voor een uitverkochte zaal en dat in oktober al twee jaar lang. We doen er alles aan om de kwaliteit van de voorstelling op het hoogste niveau te houden. Daarom is het ook geweldig dat acteurs als Catherine ten Bruggencate, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Anne-Wil Blankers weer terug komen.”

Matteo van der Grijn, die in juli 2012 terug kwam in de voorstelling, blijft de gehele nieuwe speelperiode de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen. Hij wisselt de rol twee keer per week af met Robbert van den Bergh die op de overige dagen Anton speelt. Oren Schrijver speelt op die dagen de rol van Anton. Linde van den Heuvel blijft haar rol Charlotte spelen.

Koningin Wilhelmina
De actrices die op dit moment de rol van Koningin Wilhelmina vertolken, Catherine ten Bruggencate en Myranda Jongeling, zijn tot eind september te zien. Vanaf oktober keert Anne-Wil Blankers terug, zij speelde al eerder Koningin Wilhelmina in de voorstelling. Zij zal vanaf begin oktober de rol afwisselend spelen met Bettty Schuurman. Betty is daarmee de tiende Koningin van Soldaat van Oranje – De Musical.