Tickets

Verlengd tot en met april 2014

Soldaat van Oranje – De Musical had vanaf 29 juli een korte vakantie. Dit bood de gelegenheid te repeteren met een aantal nieuwe acteurs.

Nieuw binnen de cast zijn: Jord Knotter, die de rol van Erik twee keer per week overneemt van hoofdrolspeler Matteo van der Grijn, Maarten Heijmans als Anton (Maarten is dit najaar ook op tv te zien als Ramses Shaffy in de dramaserie Ramses), Daan Colijn als Paul, Noël S. Keulen als Victor en Sophie Schut als Ada.

Boy Ooteman keert terug als Chris, de rol die hij ook creëerde. Bente van den Brand, die al understudy was, speelt Charlotte, Roel Dirven, was understudy Bram en mag deze rol nu elke dag spelen, Kevin Schoonderbeek blijft te zien in de rol van Fred en Jennifer van Brenk blijft Hofdame Tessa. Nico de Vries en René van Zinnicq Bergmann keren afwisselend terug in de rol van Van ’t Sant.

Voor de rol van Koningin Wilhelmina zijn de actrices Juul Vrijdag en Jacqueline Blom nieuw. Zij spelen afwisselend met Marisa van Eyle en Myranda Jongeling.

Dinsdag 20 augustus gaat Soldaat van Oranje – De Musical voor het eerst spelen in de vernieuwde samenstelling.

De theatervoorstelling is nu tot en met april 2014 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk (bij Leiden). Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Volledige cast:

Erik
Matteo van der Grijn | Jord Knotter

Koningin Wilhelmina
Juul Vrijdag | Jacqueline Blom | Marisa van Eyle | Myranda Jongeling

Charlotte
Bente van den Brand

Fred
Kevin Schoonderbeek

Anton
Maarten Heijmans

Chris
Boy Ooteman

Bram
Roel Dirven

Paul
Daan Colijn

Victor
Noël S. Keulen

Ada
Sophie Schut

Hofdame Tessa
Jennifer van Brenk

Van ‘t Sant
Nico de Vries | René van Zinnicq Bergmann

Ensemble
Karin Bos, Sanne Bosman, Maudy Bremer, Niels van der Gaarden, Cecilia Hoezen, Karin Jessica Jansen, Piek van der Kaaden, Jasper Kerkhof, Roy Kullick, Lars Mak, Ezra van Nassauw, Sjoerd Oomen, Raymond Paardekooper, Daan Smits, Jurgen Stein, Vérie Thijssen, Sander van Voorst tot Voorst.