Tickets

Bezoek ons op de Uitmarkt in Amsterdam

za. 31 augustus en zo. 1 september, Museumplein, standnummer 104
Soldaat van Oranje – De Musical ging in het najaar van 2010 in première. Dit jaar, op 30 oktober om precies te zijn, speelt de productie al 3 jaar lang elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. In aanloop naar woensdagavond 30 oktober aanstaande willen we u op verschillende manieren verrassen waarbij bijzondere prijzen te winnen zijn. Houd daarvoor onze website en facebookpagina goed in de gaten!

Maak kans op een studio-opname met Matteo van der Grijn.
Unieke kans om met Matteo in een echte geluidsstudio een duet op te nemen van het lied ‘Als wij niets doen’. Vraag bij de stand naar het deelnameformulier en maak kans op deze bijzondere prijs. Matteo is zondag 1 september van 15.00 – 15.30 uur ook bij ons in de stand aanwezig!

Ontvang een shoppertas met zomers cadeau.*
Blijf op de hoogte door middel van onze digitale nieuwsbrief. Laat uw emailadres achter bij onze stand en ontvang een originele shoppertas* van Soldaat van Oranje en een zonnescherm* voor uw autoruit. * Alleen geldig tijdens de Uitmarkt en zolang de voorraad strekt.

Kom naar het live-optreden van onze cast tijdens de Sing-a-Long
De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical Sing-a-Long. Onze cast zal onder begeleiding van het Metropole Orkest live een nummer uit de voorstelling voor u zingen. Het concert wordt live uitgezonden op Nederland 1.