Tickets

Soldaat van Oranje – De Musical op Amsterdamse Uitmarkt

Soldaat van Oranje – De Musical is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus voor de negende keer op rij vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, is er een meet & greet met de acteurs en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long. De Soldaat van Oranje – De Musical stand is te vinden op het Marineterrein (naast Pension Homeland): standnummer 86.

UitmarktaanbodVoor bezoekers van de Amsterdamse Uitmarkt is er een aantrekkelijk Uitmarktaanbod samengesteld. Het 8 jaar jubileumaanbod bijvoorbeeld. Bezoekers die kaarten in de Soldaat van Oranje – De Musical stand bestellen, ontvangen een shoppertas, een programmaboek en, op de dag van de voorstelling, een drankje naar keuze en betalen geen servicekosten.* Bovendien worden er, exclusief op de Uitmarkt, extra data voor het generatie- en gezinsaanbod aangeboden.*Kunt u niet op de Uitmarkt aanwezig zijn, kijk dan naar de online mogelijkheden op soldaatvanoranje.nl/uitmarkt *Klik hier voor informatie en voorwaarden

Motorfoto – shoppertas cadeau – kans op kaartenHet publiek kan dit weekend in de stand een eigen motorfoto maken op een originele motor uit de voorstelling! Dat kan met de aanwezige Sharingbox waarmee de foto direct op het eigen facebook of instagram gedeeld kan worden met #svo2500ste. Door deze hashtag te plaatsen en in twee zinnen te omschrijven wat je van de voorstelling vindt, maak je kans op exclusieve kaarten voor de 2500ste voorstelling op donderdag 27 september.
Mensen die zich inschrijven voor het vriendenprogramma ontvangen de originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas! Bovendien maken zij kans op kaarten. Deze kunnen in de tas zitten die je na inschrijving ontvangt!

Meet & FrietZondagmiddag 26 augustus tussen 14.30 – 15.00 uur is een groot deel van onze cast aanwezig in de stand! Met onze acteurs die de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen, kan het publiek op de foto op de motor uit de voorstelling. Tijdens de meet & greet delen we de bekende mijlpalen-mokken met friet uit. Wees er op tijd bij, want op = op. Kijk voor actuele informatie op: soldaatvanoranje.nl/uitmarkt

Optreden tijdens de Musical Sing-a-LongDe Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Soldaat van Oranje – De Musical zingt onder begeleiding van The New Symphonics een nieuwe medley van nummers uit de voorstelling. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 26 augustus vanaf 21.15uur live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1.

Foto: Samuel van Leeuwen