Tickets

Anne-Wil Blankers, Olga Zuiderhoek, Mark Rietman en Huub Stapel in Soldaat van Oranje – De Musical

Anne-Wil Blankers keert terug in Soldaat van Oranje – De Musical. Zij speelt vanaf half augustus tot en met eind oktober 2014 haar vertrouwde rol als koningin Wilhelmina. Olga Zuiderhoek, die deze periode voor het eerst in de voorstelling speelt, wisselt de rol af met Anne-Wil Blankers.

Naast de twee actrices treden er ook twee nieuwe acteurs aan voor de rol van Van’t Sant, de persoonlijk adjudant van de koningin. De acteurs Mark Rietman en Huub Stapel zijn bereid gevonden om deze rol afwisselend te spelen in de periode half augustus tot en met eind oktober 2014.

Mark Rietman speelde in de televisieserie Wilhelmina (2001) al eerder naast Anne-Wil Blankers de rol van Van’t Sant.

“Het is natuurlijk fantastisch dat wij in ons vierde levensjaar acteurs van dit kaliber aan onze voorstelling mogen verbinden. We zien erg uit naar de periode dat zij op de tonelen van de TheaterHangaar zullen verschijnen”, aldus producent Fred Boot.

Huub Stapel, Anne-Wil Blankers, Mark Rietman en Olga Zuiderhoek voor de Dakota van Soldaat van Oranje – De Musical. Fotocredit: Patricia Steur

Soldaat van Oranje – De Musical werd onlangs verlengd tot en met december 2014. Inmiddels zagen ruim 1.250.000 bezoekers de voorstelling in de TheaterHangaar in Katwijk.