Tickets

Onthulling V-monument op 7,5 jarig jubileum Soldaat van Oranje – De Musical

Soldaat van Oranje – De Musical bestaat maandag 30 april zeveneneenhalf jaar. Dit jubileum staat die dag in het teken van de onthulling van het V-monument in de TheaterHangaar in Katwijk. Het V-monument herbergt een verzameling herinneringen in een transparante driedimensionale V, ontworpen om die herinneringen levend te houden. Niet alleen door de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden door te vertellen, maar juist ook die van andere Nederlanders die de Tweede Wereldoorlog meemaakten.

Soldaat van Oranje – De Musical heeft het Nederlandse publiek gevraagd om een voorwerp met een persoonlijk verhaal, dat herinnert aan de Tweede Wereldoorlog, te doneren voor dit monument. Naast de historische voorwerpen die in de V tentoongesteld worden, worden alle inzendingen digitaal vastgelegd en toegelicht via een digitale zuil. De V – bekend van het beeldmerk van de musical – staat behalve voor Victorie, ook voor Vriendschap, Vrede, Vijand, Verraad, Verliefd, Verzet, Vrijheid, Vlucht, Veiligheid, zelfs voor Vliegveld Valkenburg en voor zoveel meer.

Wilt u hierbij aanwezig zijn?

Voor deze jubileumvoorstelling is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kaarten zijn verkrijgbaar tegen het reguliere tarief. Lunch wordt voor u verzorgd en parkeren is vrij. Het programma van deze dag ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

11.00
Ontvangst

11.30
Welkomstwoord en onthulling V-monument

12.30
Lunch

14.00
Aanvang voorstelling

15.30
Pauze

17.25
Einde; na de voorstelling ontvangt u de traditionele herinneringsmok met friet