Tickets

Generatie- & gezinsaanbod in hele jubileummaand

SOLDAAT VAN ORANJE – DE MUSICAL VIERT TWAALF JAAR!

Generatie- en gezinsaanbod hele jubileummaand

Geef de geschiedenis door aan volgende generaties
Zondag 30 oktober aanstaande bestaat Soldaat van Oranje – De Musical twaalf jaar. In deze periode is het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden aan meer dan 3,2 miljoen mensen verteld. De voorstelling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot-)ouders aan (klein-)kinderen. Door ouderen aan jongeren. De voorstelling geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Generatie- en gezinsaanbod in hele jubileummaand
Vanwege het twaalfjarig bestaan zijn vanaf 10 uur vandaag alle voorstellingen, inclusief de jubileumvoorstelling op 30 oktober, in de maand oktober opengesteld voor het generatie- en gezinsaanbod. Ga samen met familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Klik op deze pagina voor alle informatie over ons 12-jarig jubileum.

Inmiddels zijn er ook extra data in november beschikbaar voor het generatie- en gezinsaanbod.

GEZINS-AANBOD GENERATIE-AANBOD

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over ons 12-jarig jubileum, schrijft u zich hieronder in op onze nieuwsbrief en houd de pagina over ons 12-jarig jubileum en onze social kanalen in de gaten!