Tickets

3.000ste voorstelling

Zaterdagavond 30 april speelt Soldaat van Oranje – De Musical zijn 3.000ste voorstelling. Een unieke nieuwe mijlpaal die de productie viert met het aanwezige publiek. Iedereen maakte kans om het mee te vieren via een online prijsvraag. Het is zaterdag 30 april overigens ook precies 11,5 jaar geleden dat de musical in première ging en sindsdien zagen al meer dan 3,2 miljoen bezoekers de voorstelling.

Producent Fred: “Wat intens mooi dat we na zo’n bewogen periode juist nu weer samen met ons publiek een bijzonder moment kunnen beleven. Die avond van de 30e april hebben we – sinds de allereerste voorstelling – het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden al 3.000 keer kunnen doorvertellen aan onze bezoekers. En zij weer hun eigen, persoonlijke familieverhalen aan familie en vrienden. Zo houden we samen een belangrijk deel van onze geschiedenis in leven.”

T/m augustus

Een aantal voorstellingsdata in augustus is toegevoegd aan het huidige voorstellingsschema. Tickets t/m augustus zijn verkrijgbaar via: soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm).

Boek hier