Menu
Home Tickets

75 jaar vrijheid

Wat betekent vrijheid voor jou?
#vrijheidbetekentvoormij

Sinds 31 augustus viert Nederland 75 jaar vrijheid, daarom vragen wij jou een video, tekst of foto te maken waarin jij vertelt of uitbeeldt wat vrijheid voor jou betekent.

Bekijk hieronder de oproep van een paar goede bekenden van onze voorstelling, waaronder Engelandvaarder Eddy Jonker, donateur V-monument Dickie van den Berg en actrice Willemien Dijkstra. Eerder deelde een aantal acteurs uit de voorgaande en huidige cast al een video: Edwin de Vries, Henriëtte Tol, Thomas Cammaert, Roel Dirven, Peter Tuinman, Anne Lamsvelt, Oren Schrijver en ook van dochter Karna Hazelhoff Roelfzema. Deze kan je terugkijken onderaan deze pagina bij inzendingen.

Maak kans op kaarten

Deel ook jouw video via onderstaand formulier en maak kans op twee kaarten voor een voorstellingsdatum naar keuze (*altijd bij beschikbaarheid en in overleg). Elke laatste dag van de maand voor de huidige speelperiode wordt een winnaar uit alle inzendingen geloot.

75 jaar Vrijheid

Producent Fred Boot: “We willen op een bijzondere manier stilstaan bij het feit dat Nederland 75 jaar vrijheid viert. En dat Soldaat van Oranje – De Musical al negen jaar de herinnering levend houdt en de geschiedenis doorvertelt is voor ons ook een moment daar juist nu bij stil te staan. Daarom leek het ons mooi om het publiek te laten vertellen wat vrijheid voor hen betekent. Twintig seconden lijkt heel kort voor dit belangrijke thema, maar het dwingt je ook na te denken om in een korte, krachtige formulering uit te drukken waarom vrijheid niet vanzelfsprekend is.”

 

5 mei-concert gaat niet door vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus

Cast Soldaat van Oranje – De Musical treedt op tijdens 5 mei-concert

Simone Kleinsma, Giovanca, Roel van Velzen, Kris Kross Amsterdam, Maria Fiselier, Noa Wildschut en de cast van Soldaat van Oranje – De Musical treden op tijdens het 5 mei-concert

Het Metropole Orkest, Simone Kleinsma, Giovanca, Roel van Velzen, mezzosopraan Maria Fiselier, violiste Noa Wildschut en de cast van Soldaat van Oranje – De Musical treden op tijdens het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam. In dit bijzondere lustrumjaar waarin Nederland 75 jaar vrijheid viert sluiten zij samen met Ambassadeur van de Vrijheid dj-trio Kris Kross Amsterdam, ISH Dance Collective en Junior Dance Company Bevrijdingsdag 2020 feestelijk af.

Lees meer

Hoe doe je mee?
Maak een video, tekst of foto waarin je beschrijft of uitbeeldt wat vrijheid voor jou betekent. Upload je video in onderstaand formulier en verzamel likes voor jouw inzending via jouw social media kanalen. Wie weet ontvang jij 2 kaarten voor een voorstelling op een datum naar keuze.

Deel jouw video, tekst of foto met ons door gebruik te maken van één van de mogelijkheden hieronder. Via onderstaande buttons  kan je vanaf jouw pc, tablet of mobiel de video , foto of tekst uploaden. Wij zullen vervolgens je inzending binnen 12 uur publiceren. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Belangrijk: zorg dat je video niet langer is dan 20 seconden,  je tekst niet langer dan 255 karakters.

Upload een afbeelding van maximaal 5mb.
Maximaal 255 karakters.
Upload een video van maximaal 25mb.

Inzendingen

Bekijk hieronder alle inzendingen. Vind je een inzending mooi? Klik dan op “like” bij de betreffende video. Via de deel-knoppen is het mogelijk om de link naar de video te delen met anderen.