Menu
Home Tickets

TheaterHangaar

De TheaterHangaar is van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden

Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De theaterzaal waarin het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld is onderdeel van het decor.

De TheaterHangaar heeft een ruime en eigentijds ingerichte foyer, het restaurant Noordeinde en het bordes met een groot panorama terras dat uitzicht biedt op het voormalig vliegveld Valkenburg. In de zomermaanden is het terras op de landingsbaan geopend. Wij verwelkomen u graag voor een lunch, diner en pauze-arrangement. Wij houden u middels de website en de nieuwsbrief op de hoogte van het begin van de verkoop van de diverse mogelijkheden in ons restaurant.

 

Openingstijden

TheaterHangaar

De TheaterHangaar is tijdens avondvoorstellingen 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Bij matineevoorstellingen is het theater 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Vanaf 15 minuten voor opening van het theater is het mogelijk het vliegveld te betreden, worden de slagbomen geopend en kunt u parkeren op het parkeerterrein voor de TheaterHangaar.

Theaterkassa

Tijdens avondvoorstellingen is de kassa van het theater geopend van 17.00 uur tot 20.15 uur. Bij matineevoorstellingen is de kassa geopend van 12.00 uur tot 14.30 uur. Op dagen dat er een matineevoorstelling en avondvoorstelling is, zal de theaterkassa van 11.30 uur tot 20.15 uur geopend zijn. Klik hier voor het voorstellingsschema. Bij de theaterkassa kan alleen met pin, creditcard of Podium Cadeaukaart betaald worden.

Telefonische bereikbaarheid TheaterHangaar

Het telefoonnummer van de TheaterHangaar is 071–4014511. De TheaterHangaar is telefonisch bereikbaar op de volgende tijdstippen:

  • Maandag van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 20.15 uur
  • Zaterdag van 12.15 uur tot 20.15 uur
  • Zondag van 12.15 uur tot 14.30 uur

Meer informatie

Voor meer informatie over de TheaterHangaar verwijzen we graag naar de website van de TheaterHangaar.

Heeft u vragen over de TheaterHangaar en de faciliteiten? Kijk dan in de lijst met veelgestelde vragen op de website van de TheaterHangaar.