Menu
Home Tickets

Restaurant

Restaurant Noordeinde in de TheaterHangaar

Voorafgaand aan de voorstelling of na afloop indien u een matineevoorstelling bezoekt, kunt in in ons restaurant van een diner of lunch genieten. In de foyer zijn verschillende bars aanwezig waar u drankjes en snacks of zoetigheden kunt bestellen. Ook kunt u vooraf een pauze-arrangement reserveren. Naast de hoofdingang van het theater ligt ons terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

Nog geen tickets voor de voorstelling?

Dan heeft u tijdens het boekingsproces de mogelijkheid om diverse extra’s te boeken. Klik hier om zowel tickets als o.a. parkeerkaarten, lunch of diner te reserveren.

Heeft u al tickets voor de voorstelling?

En wilt u een lunch of diner of pauze-arrangement reserveren, bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Lunch

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten.  U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €5,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Diner

Voor de avond- of na de matineevoorstelling* kunt u dineren in ons restaurant Noordeinde. U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €15,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Kleine kaart*

Na de voorstelling op woensdag- en zondagmiddag en er is geen avondvoorstelling is er een menu van de kleine kaart beschikbaar in restaurant Noordeinde. U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €5,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Pauze-arrangement

Boek het pauze-arrangement voor €8,50 per persoon en er wordt voor u in de pauze een tafel gereserveerd in het restaurant, waar uw bestelde drankjes reeds klaar staan (graag voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker in het restaurant). Tevens wordt een hartig tafelgarnituur geserveerd.

Reserveer hier

Openingstijden

De openingstijden van Restaurant Noordeinde zijn:

Avondvoorstelling

Van 17.30 uur tot 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de theaterzaal geopend.

Matineevoorstelling

Van 12.00 uur tot 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur is de theaterzaal geopend. Na afloop van de matineevoorstelling: van 17.30 uur tot 19.30 uur.