Tickets

Restaurant Noordeinde in de TheaterHangaar

Voorafgaand aan de voorstelling of na afloop indien u een matineevoorstelling bezoekt, kunt u in ons restaurant van een diner of lunch genieten. In de foyer zijn verschillende bars aanwezig waar u drankjes en snacks of zoetigheden kunt bestellen. Ook kunt u vooraf een pauze-arrangement reserveren. Naast de hoofdingang van het theater ligt ons terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg.

Nog geen tickets voor de voorstelling?

Dan heeft u tijdens het boekingsproces de mogelijkheid om diverse extra’s te boeken. Klik hier om zowel tickets als o.a. parkeerkaart, lunch of diner te reserveren.

Heeft u al tickets voor de voorstelling?

En wilt u een lunch of diner of pauze-arrangement reserveren, bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Lunch en Diner

Voorafgaand en na de matineevoorstellingen en voorafgaand aan de avondvoorstellingen kunt u in het restaurant van een lunch of diner genieten.

U kunt via onderstaande button uw tafel reserveren middels een aanbetalingsvoucher:

  • Aanbetalingsvoucher lunch €5,00 per persoon
  • Aanbetalingsvoucher diner €15,00 per persoon

Pauze-arrangement

Boek het pauze-arrangement voor €9,50 per persoon en uw bestelde drankjes en hartig garnituur (notenmix, gemarineerde olijven, Old Amsterdam kaas met grove mosterd, worst en groentechips) staan klaar in de pauze. Graag uw keuze voor het drankje voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker in het restaurant.

RESERVEER HIER PAUZE-ARRANGEMENT

Openingstijden

De TheaterHangaar is tijdens avondvoorstellingen 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Bij matineevoorstellingen is het theater 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.