Menu
Home Tickets

Restaurant

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze

Gedwongen door omstandigheden hebben wij besloten onze voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Het virus en de nieuwe routekaart van de rijksoverheid dwingen niet alleen Soldaat van Oranje – De Musical maar ook talloze andere producties tot vergaande maatregelen. Uiteraard geldt dat uw en onze veiligheid en gezondheid voorop staan. Het telkens opstarten en weer stilleggen van de productie, het keer op keer omboeken van tickets, is noch voor onze medewerkers, noch voor ons publiek een situatie die vol te houden is. Onze voorstelling staat daarom voorlopig op pauze. En dat op de dag dat we eigenlijk tien jaar bestaan, heel surrealistisch en verdrietig. Maar wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer terug te zijn!

Alle ticket, voucher- en tegoedbonhouders hebben persoonlijk bericht ontvangen.  Zodra wij duidelijkheid kunnen verstrekken over de nieuwe speeldata informeren wij u via onze social kanalen en onze nieuwsbrief. In de tussentijd houd hoop en blijf gezond!

Mocht u hierover vragen hebben, graag mailen naar: service@soldaatvanoranje.nl

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijft u zich hieronder in op onze nieuwsbrief en houd onze social kanalen in de gaten!

Restaurant Noordeinde in de TheaterHangaar

Voorafgaand aan de voorstelling of na afloop indien u een matineevoorstelling bezoekt, kunt in ons restaurant van een diner of lunch genieten. In de foyer zijn er verschillende bars aanwezig. U kunt vooraf een pauze-arrangement reserveren. Naast de hoofdingang van het theater ligt ons terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat, serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

I.v.m. de coronamaatregelen dient u uw tickets per huishouden te boeken. Indien u tijdens het reserveren van uw tickets uw lunch/diner boekt, wordt u bij elkaar aan tafel geplaatst aangezien uw boeking, uw huishouden betreft. Indien u lunch/diner los boekt van uw tickets dient u ook per huishouden te reserveren. U wordt dan ook per huishouden aan een tafel geplaatst.

Nog geen tickets voor de voorstelling?

Dan heeft u tijdens het boekingsproces de mogelijkheid om diverse extra’s te boeken.

Heeft u al tickets voor de voorstelling?

En wilt u een lunch of diner of pauze-arrangement reserveren, bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Lunch

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten.  U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €5,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Diner

Voor de avond- of na de matineevoorstelling* kunt u dineren in ons restaurant Noordeinde. U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €15,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Pauze-arrangement

Boek het pauze-arrangement voor €8,50 per persoon. Uw bestelde drankjes staan dan reeds klaar in de pauze (graag voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker). Tevens wordt een hartig tafelgarnituur geserveerd.

Reserveer hier

Openingstijden

De openingstijden van Restaurant Noordeinde zijn:

Avondvoorstelling

Het restaurant is 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Matineevoorstelling

Het restaurant is 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

U kunt tot 2 uur na afloop van de matineevoorstelling dineren. Behalve op zondag en woensdagmiddag als de voorstelling om 14.00 begint.