Menu
Home Tickets

Restaurant

Restaurant Noordeinde in de TheaterHangaar

Voorafgaand aan de voorstelling of na afloop indien u een matineevoorstelling bezoekt, kunt in ons restaurant van een diner of lunch genieten. In de foyer zijn er verschillende bars aanwezig. U kunt vooraf een pauze-arrangement reserveren. Naast de hoofdingang van het theater ligt ons terras met uitzicht over voormalig militair vliegveld Valkenburg. Als het weer het toelaat serveren wij daar ook lunch en diner of een hapje en drankje tijdens de pauze.

Ivm de coronamaatregelen dient u uw tickets per huishouden te boeken. Indien u tijdens het reserveren van uw tickets uw lunch/diner boekt, wordt u bij elkaar aan tafel geplaatst aangezien uw boeking, uw huishouden betreft. Indien u lunch/diner los boekt van uw tickets dient u ook per huishouden te reserveren. U wordt dan ook per huishouden aan een tafel geplaatst.

Nog geen tickets voor de voorstelling?

Dan heeft u tijdens het boekingsproces de mogelijkheid om diverse extra’s te boeken. Klik hier om zowel tickets als o.a. parkeerkaarten, lunch of diner te reserveren.

Heeft u al tickets voor de voorstelling?

En wilt u een lunch of diner of pauze-arrangement reserveren, bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Lunch

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kunt u in het restaurant terecht voor diverse lunchgerechten.  U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €5,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Diner

Voor de avond- of na de matineevoorstelling* kunt u dineren in ons restaurant Noordeinde. U kunt via onderstaande button een aanbetalingsvoucher ter waarde van €15,- per persoon reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Kerstmenu

Van 9 t/m 27 december serveren wij exclusief een 3-gangendiner inclusief amuse voor €34,50 per persoon. Voor de avond- of na de matineevoorstelling kunt u dineren in ons restaurant Noordeinde. U kunt via onderstaande button reserveren.

Menukaart     Reserveer hier

Pauze-arrangement

Boek het pauze-arrangement voor €8,50 per persoon. Uw bestelde drankjes staan dan reeds klaar in de pauze (graag voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker). Tevens wordt een hartig tafelgarnituur geserveerd.

Reserveer hier

Openingstijden

De openingstijden van Restaurant Noordeinde zijn:

Avondvoorstelling

Het restaurant is 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Matineevoorstelling

Het restaurant is 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

U kunt tot 2 uur na afloop van de matineevoorstelling dineren. Behalve op zondag en woensdagmiddag als de voorstelling om 14.00 begint.