Menu
Home Tickets

Tickettips

Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

Afgelopen oktober vierde Soldaat van Oranje – De Musical zijn 9-jarig bestaan. De productie heeft inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Veel voorstellingen zijn ver vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

1. Plan ver vooruit

Hoe verder vooruit u plant, hoe groter uw kans op kaarten. Wilt u toch op korte termijn naar de voorstelling? Kijk dan naar data op doordeweekse dagen of boek een individuele stoel. Check hier de beschikbaarheid van onze voorstellingen of bel 0900-1324 € 0,45 pm

2. Breid uw bezoek uit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical uit te breiden met een hotelovernachting of vervoer per bus.

3. Groepen 10+

Met vrienden of familie naar de voorstelling en bestaat uw groep uit 10 personen of meer, bekijk hier de opties.

4. Legale verkooppunten

Let op, er zijn valse kaarten via Marktplaats in omloop! Wij hebben ook helaas moeten constateren dat organisaties kaarten voor hogere prijzen aanbieden. Hier kunt u meer lezen over bedrijven die illegaal kaarten aanbieden. Boek alleen kaarten via deze officiële website.

5. Generatie- en gezinsaanbod

Wilt u naar de voorstelling samen met iemand van een andere generatie, klik dan hier voor informatie en reserveringen. Gaat u met uw gezin, bekijk dan de mogelijkheden van ons gezins-aanbod op deze pagina.

6. Vriendenprogramma

Graag informeren wij u over het vriendenprogramma van Soldaat van Oranje – De Musical en zijn opvolger Nieuw Amsterdam. Deze toekomstige theatervoorstelling is gebaseerd op het boek Nieuw Amsterdam, De oorsprong van New York van Russell Shorto. Als lid van het vriendenprogramma houden wij u als eerste op de hoogte van ontwikkelingen rond Nieuw Amsterdam en ontvangt u te zijner tijd een exclusief vroegboekvoordeel. Uiteraard leest u ook het laatste nieuws over Soldaat van Oranje – De Musical én heeft u de mogelijkheid om, tegen een gereduceerd tarief, kaarten te boeken voor nieuwe speelperioden, nog vóórdat anderen dat kunnen. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.