Tickets

Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

Sinds de première op 30 oktober 2010 is Soldaat van Oranje – De Musical avond aan avond uitverkocht. Meer dan 3,5 miljoen bezoekers gingen u voor. Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

1. Plan ver vooruit

Hoe verder vooruit u plant, hoe groter uw kans op kaarten. Wilt u toch op korte termijn naar de voorstelling? Kijk dan naar data op doordeweekse dagen of boek een individuele stoel. Check hier de beschikbaarheid van onze voorstellingen of bel 0900-1324 € 0,45 pm

2. Tot 20% lagere prijzen op doordeweekse dagen

Voor voorstellingen op woensdag en donderdag betaalt u tot 20% minder voor een ticket. Kijk hier voor alle ticketprijzen.

3. Najaarsarrangement

Boekt u tickets voor de voorstelling, denk dan aan ons Najaarsarrangement: tickets, een drankje naar keuze, en een gegraveerde RVS thermosbeker! U kunt uw bezoek uitbreiden met een lunch of diner in ons Restaurant Noordeinde.

4. Breid uw bezoek uit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical uit te breiden met een, lunch, diner,programmaboek of hotelovernachting. Kijk voor informatie over dagtochten per bus op deze pagina. Informatie over het kopen van een parkeerkaart vindt u op deze pagina.

5. Groepen 10+

Met vrienden of familie naar de voorstelling en bestaat uw groep uit 10 personen of meer, bekijk hier de opties.

6. Legale verkooppunten

Let op, er zijn valse kaarten via Marktplaats in omloop! Wij hebben ook helaas moeten constateren dat organisaties kaarten voor hogere prijzen aanbieden. Hier kunt u meer lezen over bedrijven die illegaal kaarten aanbieden. Boek alleen kaarten via deze officiële website.

7. Generatie- en gezinsaanbod

Ga samen met familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Wilt u naar de voorstelling samen met iemand van een andere generatie, klik dan hier voor informatie en reserveringen. Gaat u met uw gezin, bekijk dan de mogelijkheden van ons gezinsaanbod op deze pagina.

8. Vriendenprogramma

Graag houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en vriendenvoordelen van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions middels onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.