Menu
Home Tickets

Tickettips

Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

Afgelopen oktober vierde Soldaat van Oranje – De Musical zijn 9-jarig bestaan. De productie heeft inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Veel voorstellingen zijn ver vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

Kijk voor alle informatie over  coronamaatregelen op deze pagina

1. Plan ver vooruit

Hoe verder vooruit u plant, hoe groter uw kans op kaarten. Wilt u toch op korte termijn naar de voorstelling? Kijk dan naar data op doordeweekse dagen. Check hier de beschikbaarheid van onze voorstellingen of bel 0900-1324 € 0,45 pm

2. Breid uw bezoek uit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical uit te breiden met een hotelovernachting of vervoer per bus.

3. Groepen 10+

Met vrienden of familie naar de voorstelling en bestaat uw groep uit 10 personen of meer, bekijk hier de opties.

4. Legale verkooppunten

Helaas worden er nog steeds tickets doorverkocht via bijvoorbeeld marktplaats of topticketshop. Het is de verantwoordelijkheid van de doorverkoper om de kopers op de juiste manier en met de meest up to date informatie tijdig te informeren. Let op, in de huidige situatie is 1 huishouden 1 boeking. Bij doorverkopers is dit niet altijd het geval. Neem contact op met deze doorverkoper indien u kaarten naast elkaar heeft gekocht en uw boeking uit meerdere huishoudens bestaat. Bij aankomst in het theater kan dit niet meer worden opgelost i.v.m. de 1,5 meter afstand maatregelen en maximum capaciteit en is de kans groot dat u de voorstelling niet kunt bezoeken. Wij bieden geen mogelijkheid tot restitutie of omboeken aangezien u niet bij ons heeft geboekt. U kunt contact opnemen met de doorverkoper. Hier kunt u meer lezen over bedrijven die illegaal kaarten aanbieden. Boek alleen kaarten via deze officiële website.