Tickets

Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

Sinds de première op 30 oktober 2010 is Soldaat van Oranje – De Musical avond aan avond uitverkocht. Meer dan 3,5 miljoen bezoekers gingen u voor. Veel voorstellingen zijn vooruit uitverkocht. Hoe komt u aan kaarten?

1. Plan ver vooruit

Hoe verder vooruit u plant, hoe groter uw kans op kaarten. Wilt u toch op korte termijn naar de voorstelling? Kijk dan naar data op doordeweekse dagen of boek een individuele stoel. Check hier de beschikbaarheid van onze voorstellingen of bel 0900-1324 € 0,45 pm

2. Tot 20% lagere prijzen op doordeweekse dagen

Voor voorstellingen op woensdag en donderdag betaalt u tot 20% minder voor een ticket. Kijk hier voor alle ticketprijzen.

3. Gezinsaanbod

Ga samen met uw kinderen naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Voor kinderen van 18 jaar en jonger geldt € 39 per ticket voor alle rangen. Bekijk alle informatie en data op deze pagina.

4. Generatie-aanbod

Geef de geschiedenis door van generatie op generatie en maak gebruik van het generatie-aanbod. Heeft u minimaal 20 jaar leeftijdsverschil, ontvangt u 15% voordeel op de eerste & tweede rang tickets. Klik hier voor meer informatie en data.

5. Vriendenprogramma

Graag houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws en vriendenvoordelen van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions middels onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

6. Breid uw bezoek uit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical uit te breiden met een, lunch, diner, programmaboek of hotelovernachting. Kijk voor informatie over dagtochten per bus op deze pagina. Informatie over het kopen van een parkeerkaart vindt u op deze pagina.

7. Groepen 10+

Met vrienden of familie naar de voorstelling en bestaat uw groep uit 10 personen of meer, bekijk hier de opties.

8. Legale verkooppunten

Let op, er zijn valse kaarten via Marktplaats in omloop! Wij hebben ook helaas moeten constateren dat organisaties kaarten voor hogere prijzen aanbieden. Hier kunt u meer lezen over bedrijven die illegaal kaarten aanbieden. Boek alleen kaarten via deze officiële website.

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.