Menu
Home Tickets

Tickettips

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze

Gedwongen door omstandigheden hebben wij besloten onze voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Het virus en de nieuwe routekaart van de rijksoverheid dwingen niet alleen Soldaat van Oranje – De Musical maar ook talloze andere producties tot vergaande maatregelen. Uiteraard geldt dat jouw en onze veiligheid en gezondheid voorop staan. Het telkens opstarten en weer stilleggen van de productie, het keer op keer omboeken van tickets, is noch voor onze medewerkers, noch voor ons publiek een situatie die vol te houden is. Onze voorstelling staat daarom voorlopig op pauze. En dat op de dag dat we eigenlijk tien jaar bestaan, heel surrealistisch en verdrietig. Maar wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer terug te zijn!

Alle ticket, voucher- en tegoedbonhouders hebben persoonlijk bericht ontvangen. Zodra wij duidelijkheid kunnen verstrekken over de nieuwe speeldata informeren wij jullie via onze social kanalen en onze nieuwsbrief. In de tussentijd houd hoop en blijf gezond!

Mocht u hierover vragen hebben, graag mailen naar: service@soldaatvanoranje.nl

 

1. Breid uw bezoek uit

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical uit te breiden met een hotelovernachting, lunch, diner of pauzearrangement.

2. Weet waar u koopt

Helaas worden er nog steeds tickets doorverkocht via bijvoorbeeld marktplaats of topticketshop. Hierdoor zijn valse kaarten in omloop of betaalt u hogere prijzen. Koop alleen via de officiële kanalen soldaatvanoranje.nl en 0900 1324 (45 cpm, bereikbaar dagelijks van 10.00 – 15.00 uur). Mocht u kaarten via een doorverkoper hebben gekocht, dan kunnen wij de toegang tot de voorstelling niet garanderen. Wij bieden geen mogelijkheid tot restitutie of omboeken aangezien u niet bij ons heeft geboekt. Neem contact op met de partij waar u de kaarten heeft gekocht.