Tickets

NEW Productions

Soldaat van Oranje – De Musical is het debuut van NEW Productions

NEW Productions is het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De missie van NEW Productions is oorspronkelijk Nederlands muziektheater te maken met bij voorkeur een (vaderlands) historisch verhaal als basis. NEW Productions heeft niet de ambitie een grote producent met veel producties te worden, maar gelooft in met een klein, maar betrokken team gefocust te werken aan één productie die speelt en één of twee in voorbereiding.

Op dit moment heeft NEW productions Nieuw Amsterdam – De Musical in voorbereiding. De nieuwe voorstelling vertelt het verhaal over het ontstaan van New York in de 17e eeuw. Het creatieve team bestaat uit: Schrijver Edwin de Vries, schrijver/regisseur Theu Boermans, tekstdichter Frans van Deursen en componist/muziekproducer Martijn Spierenburg. Inmiddels is de repetitie klare versie van het script afgerond. Samen met dit team, tot wie ook weer decorontwerper Bernhard Hammer behoort, wordt gezocht naar de ideale plek om dit belangrijke verhaal uit de Nederlandse geschiedenis te vertellen.

NEW Productions geeft de voorkeur aan het kiezen van één locatie voor haar theaterproducties, die inhoudelijk aansluit bij het onderwerp van de voorstelling. De TheaterHangaar, waar Soldaat van Oranje – De Musical speelt, is evenals Hangaar2, de evenementenlocatie op voormalig Vliegveld Valkenburg, onderdeel van NEW Productions.

NEW Productions staat sinds 1 september 2022 onder leiding van Algemeen Directeur Jort Janssen. Het managementteam bestaat verder uit Fred Boot (Producent), Nicole van den Ham (Marketing & Sales Manager), Alieke Lutgert (Uitvoerend Producent) en Harry de Bruin (Theaterdirecteur). Voor de productie van Soldaat van Oranje – De Musical werkte NEW Productions nauw samen met Robin de Levita.

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

[email protected]
T +31(0)20 76 000 76

Marinevliegkamp 364
2236 ZZ  Valkenburg