Menu
Home Tickets

Bereikbaarheid

Vlakbij de snelweg, parkeren voor de deur en voor diegenen die reizen met het OV, pendelbus vanaf Leiden CS

Adres

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

voor navigatie postcode of 1e Mientlaan invoeren

theaterhangaar.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving auto

De TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk bij Leiden en is te bereiken via de A44.

Vanuit

 • Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
 • Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/ Scheveningen aanhouden en
  aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar Leiden
  (N44/A44)
 • Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag
  aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar-Leiden (N44/A44)

Dan voor allen / Vanaf A44

 • afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
 • bij het tweede verkeerslicht (vanaf Amsterdam) en het derde verkeerslicht
  (vanaf Den Haag) linksaf richting vliegveld Valkenburg
 • bij de rotonde rechtdoor
 • daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
 • aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

Parkeren voor de deur

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Het parkeerterrein is 2,5 uur voorafgaand aan de avondvoorstelling en  2 uur voorafgaand aan de matineevoorstelling geopend.

Een parkeerkaart kost € 7,75 (excl. verzendkosten per bestelling: er zijn geen verzendkosten voor e-tickets en maximaal € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland. ) en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. Of klik op onderstaande button om een losse parkeerkaart te kopen. Of via de servicemail die u uiterlijk 14 dagen voor de voorstelling ontvangt. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of creditcard. Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.

Reserveer parkeerkaart

Wegwerkzaamheden

Er zijn verschillende wegwerkzaamheden door heel Nederland. Wij adviseren te allen tijden de website van A naar Beter en de website van de provincie Zuid-Holland in de gaten te houden. I.v.m. de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers pas na de pauze in de theaterzaal plaatsnemen.

Fietsenstalling

Direct naast de ingang van de TheaterHangaar is een fietsenstalling beschikbaar. U kunt hier kosteloos uw fiets stallen.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendelservice van Brouwer Tours naar TheaterHangaar komen. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt € 12,50 per persoon voor een retourticket. Het is noodzakelijk vooraf te reserveren. Tickets voor deze pendelservice zijn op later tijdstip verkrijgbaar via de website van Brouwer Tours. Ook kunt u Brouwer Tours telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 071-3650090 (ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur).

Pendelbus

Waar kunt u de pendelbushalte vinden bij Leiden Centraal Station?
Kies in Leiden centraal station de uitgang van het openbaar vervoer/bussen. Loop rechtsaf richting de bussen. De halte van de pendelbus van Soldaat van Oranje – De Musical – aangegeven met een oranje bordje – bevindt zich tegenover de Aldi (achterste rij bussen).
Hier ziet u een afbeelding van de halte. De bus kan een algemene vervoersbus zijn of de Soldaat van Oranje – De Musical bus of een kleinere taxibus. De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn te selecteren via de website van Brouwer Tours.

Busreizen

Er zijn diverse busorganisaties die dagtochten en compleet verzorgde reizen aanbieden vanuit verschillende provincies. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet. Deze kunt u rechtstreeks benaderen voor meer informatie over prijzen en opstapplaatsen. Klik hier voor meer informatie.