Tickets

Bereikbaarheid

Vlakbij de snelweg • Parkeren voor de deur • Voor diegenen die reizen met het OV, pendelbus vanaf Leiden CS

 

Voor navigatie postcode of 1e Mientlaan invoeren.

ROUTEBESCHRIJVING

LET OP!
In het weekend van 25 en 26 mei zijn er wegwerkzaamheden op de A44. Houdt rekening met extra reistijd! Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Reist u met de auto

De TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk bij Leiden en is te bereiken via de A44.

Vanuit

 • Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
 • Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/ Scheveningen aanhouden en
  aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar Leiden
  (N44/A44)
 • Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag
  aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar-Leiden (N44/A44)

Dan voor allen / Vanaf A44

 • afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
 • bij het tweede verkeerslicht (vanaf Amsterdam) en het derde verkeerslicht
  (vanaf Den Haag) linksaf richting vliegveld Valkenburg
 • bij de rotonde rechtdoor
 • daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
 • aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

Parkeren voor de deur

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Het parkeerterrein is 2,5 uur voorafgaand aan de avondvoorstelling en  2 uur voorafgaand aan de matineevoorstelling geopend.

Een parkeerkaart kost € 7,75 (excl. verzendkosten per bestelling: er zijn geen verzendkosten voor e-tickets en maximaal € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland. ) en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. Of klik op onderstaande button om een losse parkeerkaart te kopen. Of via de servicemail die u uiterlijk 14 dagen voor de voorstelling ontvangt. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of creditcard. Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.

RESERVEER HIER PARKEERKAART

Wegwerkzaamheden

Er zijn verschillende wegwerkzaamheden door heel Nederland. Wij adviseren te allen tijden de website van A naar Beter en de website van de provincie Zuid-Holland in de gaten te houden. I.v.m. de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers pas na de pauze in de theaterzaal plaatsnemen.

Reist u met het OV

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendelservice van Brouwer Tours naar TheaterHangaar komen. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt € 15,- per persoon voor een retourticket. Het is noodzakelijk vooraf te reserveren. Tickets voor deze pendelservice zijn op later tijdstip verkrijgbaar via de website van Brouwer Tours. Ook kunt u Brouwer Tours telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 071-3650090 (ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur).
Indien u geen gebruik maakt van de pendelservice maar met regulier openbaar vervoer reist, is de dichtstbijzijnde bushalte 1e Mientlaan. Houd rekening dat de TheaterHangaar op 1,5 kilometer afstand van deze uitstaphalte is.

Pendelbus

Waar kunt u de pendelbushalte vinden bij Leiden Centraal Station?
Kies in Leiden centraal station de uitgang van het openbaar vervoer/bussen. Loop rechtsaf richting de bussen. De halte van de pendelbus van Soldaat van Oranje – De Musical – aangegeven met een oranje bordje – bevindt zich tegenover de Aldi (achterste rij bussen).
Hier ziet u een afbeelding van de halte. De bus kan een algemene vervoersbus zijn of de Soldaat van Oranje – De Musical bus of een kleinere taxibus. De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn te selecteren via de website van Brouwer Tours.

Vertrek bij een avondvoorstelling:
Vanaf Leiden CS 17.00 uur 17.30 uur en 18.00 uur
Vanaf de TheaterHangaar 23.00 uur

Vertrek bij een matineevoorstelling:
Vanaf Leiden CS 11.00 uur, 11.30 uur en 12.00 uur
Vanaf de TheaterHangaar 17.10 uur indien er die dag ook een avondvoorstelling is en 17.30 indien er die dag alleen een matineevoorstelling is (check hier de kalender om te zien of er 1 of 2 voorstellingen zijn op een dag).

De pendelbus doet er ca. 15 minuten over.

LET OP: de dienstregeling van een aantal treinen is aangepast. De voorstelling is rond 23.00 uur afgelopen. Dit kan per voorstelling ook iets eerder of iets later zijn. Indien u met het OV reist, check altijd de dienstregelingen.
Indien u gebruik maakt van de pendeldienst, verzoeken wij u om zich gedurende het slotapplaus al naar de garderobe en bus te begeven.

Komt u op de fiets

Fietsenstalling

Direct naast de ingang van de TheaterHangaar is een fietsenstalling beschikbaar. U kunt hier kosteloos uw fiets stallen.

Busreizen

Er zijn diverse busorganisaties die dagtochten en compleet verzorgde reizen aanbieden vanuit verschillende provincies. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet. Deze kunt u rechtstreeks benaderen voor meer informatie over prijzen en opstapplaatsen. Klik hier voor meer informatie.

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.