Menu
Home Tickets

Bereikbaarheid

Vlakbij de snelweg, parkeren voor de deur en voor diegenen die reizen met het OV, pendelbus vanaf Leiden CS

Adres

TheaterHangaar
1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk

voor navigatie postcode of 1e Mientlaan invoeren

theaterhangaar.nl

ROUTEBESCHRIJVING

Routebeschrijving auto

De TheaterHangaar ligt achter de duinen van Katwijk bij Leiden en is te bereiken via de A44.

Vanuit

 • Amsterdam en Den Haag: A4 en A44 volgen
 • Utrecht: A12 richting Den Haag, Den Haag/ Scheveningen aanhouden en
  aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar Leiden
  (N44/A44).
 • Rotterdam: A13 richting Den Haag. A4 richting Voorburg/Den Haag
  aanhouden en aan het einde van de Utrechtse baan rechtsaf richting Wassenaar-Leiden (N44/A44)

Dan voor allen / Vanaf A44

 • afslag nummer 8 richting Valkenburg Katwijk (N206)
 • bij het tweede verkeerslicht (vanaf Amsterdam) en het derde verkeerslicht
  (vanaf Den Haag) linksaf richting vliegveld Valkenburg
 • bij de rotonde rechtdoor
 • daarna op de eerstvolgende kruising linksaf (1e Mientlaan)
 • aan het einde van deze weg is de hoofdpoort

Parkeren voor de deur

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Een parkeerkaart kost € 7,75 (excl. verzendkosten per bestelling: maximaal € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland. Er zijn geen verzendkosten voor e-tickets) en is verkrijgbaar bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. Of klik op onderstaande button om een losse parkeerkaart te kopen. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of contant. Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.

Reserveer parkeerkaart

Wegwerkzaamheden

Er zijn verschillende wegwerkzaamheden door heel Nederland. Wij adviseren te allen tijden de website van A naar Beter en de website van de provincie Zuid-Holland in de gaten te houden. In verband met de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers pas na de pauze in de theaterzaal plaatsnemen.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Indien u met het Openbaar Vervoer reist, kunt u vanaf Leiden Centraal Station met de pendelservice van Brouwer Tours naar TheaterHangaar komen. Het tarief voor deze pendelservice bedraagt € 12,50 per persoon voor een retourticket. Het is noodzakelijk vooraf te reserveren. Tickets voor deze pendelservice zijn verkrijgbaar via de website van Brouwer Tours. Ook kunt u Brouwer Tours telefonisch bereiken. Het telefoonnummer is 071-3650090 (ma t/m vr: 09.00 – 17.00 uur).

De pendelbushalte is te vinden aan de voorzijde van het Centraal Station in Leiden op het Stationsplein tegenover restaurant ‘De Kleine Wereld’. Klik hier voor de opstapplaats in Google Maps.

Let op, de dienstregeling van een aantal treinen is aangepast. De voorstelling is rond 23.25 uur afgelopen. Dit kan per voorstelling ook iets eerder of iets later zijn. Indien je reist met het OV, check altijd de dienstregelingen.

Pendelbus avondvoorstelling

De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn 17.30 uur/ 18.00 uur/ 18.30 uur/ 19.00 uur. De vertrektijd vanaf TheaterHangaar retour naar Leiden CS is om 23.30 uur. Aankomst op Leiden CS is rond 23.50 uur.

Pendelbus matineevoorstelling

De vertrektijden vanaf Leiden CS zijn 12.00 uur/ 12.30 uur/ 13.00 uur. De vertrek- tijd vanaf TheaterHangaar retour naar Leiden CS is om 17.30 uur. Aankomst op Leiden CS is rond 17.50 uur.

Busreizen

Er zijn diverse busorganisaties die dagtochten en compleet verzorgde reizen aanbieden vanuit verschillende provincies. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet. Deze kunt u rechtstreeks benaderen voor meer informatie over prijzen en opstapplaatsen. Klik hier voor meer informatie.