Tickets

Boeken

Boek via onderstaande kalender

of bel naar 0900-1324 (€0,45 pm)
dagelijks 10:00 – 15:00 uur

Richtlijnen en spelregels

Tijdens het placeren wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Dit houd in dat er twee stoelen afstand tussen twee boekingen/ huishoudens wordt gehanteerd. Komt u met iemand uit een ander huishouden, dan dient u voor elk huishouden een aparte reservering te maken. Heeft u omboekvouchers en uw gezelschap bestaat uit meerdere huishoudens? Ook dan dient u voor elk huishouden een aparte reservering te maken.

Voor rolstoelplaatsen kunt contact opnemen via 0900 1324 (€0,45 pm).

U kunt een rang of zaalgedeelte kiezen, geen rij of stoel. Op uw ticket wordt uw rij aangegeven. De zitplaatsen in de rij worden door een zaalwacht in de theaterzaal aangegeven. Uit welke zaalgedeeltes kunt u kiezen?

Rang 1 zaal beneden:  rij 1 t/m 9
Rang 1 zaal boven: rij 10 t/m 22 en ring even of oneven – rij 1 t/m 6
Rang 2: rij 23 t/m 25 en ring even of oneven – rij 7 t/m 10
Rang 3: rij 26 t/m 33 en ring even of oneven – rij 11 t/m 15
*In de zaal zijn bepaalde rijen verwijderd om u zo meer ruimte te kunnen geven tijdens het passeren om de zaal te verlaten.
Klik hier voor de zaalplattegrond.

Bij aankomst zal een medewerker een gezondheidscheck uitvoeren. Dit geldt voor iedereen die naar de TheaterHangaar komt. Bekijk hier de gezondheidscheck.

Het is niet mogelijk om een bevestigde reservering te splitsen om zo de afstand van 1,5 meter in de zaal tussen twee huishoudens te waarborgen. Reserveer daarom altijd apart.

Het dragen van een mondkapje of andere bescherming is momenteel niet verplicht tijdens uw bezoek tenzij de richtlijnen van het RIVM tussentijds wijzigen. Onze medewerkers zullen indien nodig bescherming dragen.

Het is verplicht uw handen te desinfecteren zodra u de foyer bij aankomst van buiten betreedt en na toiletbezoek.

  1. Kies voorstellingsdatum en aanvangstijd in onderstaande kalender.
  2. Kies het aantal plaatsen in de rang die op uw voucher staat. Voor rang 1 kunt u kiezen uit twee verschillende zaalgedeeltes. Per voucher selecteert u één plaats. Per huishouden maakt u één boeking.
  3. Vul de vouchercodes in. Per stoel is één vouchercode geldig.
  4. Indien u eerder een extra heeft gekocht, bijvoorbeeld een aanbetalingsvoucher lunch of diner, pauze-arrangement, programmaboek, kamerreservering en/of parkeervoucher dan dient u deze opnieuw te bestellen. Bij de annulering van uw vorige reservering heeft u een tegoedbon ontvangen. U kiest dan voor waardebon tijdens het afrekenen om deze tegoedbon te kunnen verzilveren.
  5. Rond de bestelling af door uw e-mailadres in te vullen.
  6. Wilt u extra tickets dan kunt u deze separaat online boeken vanaf 9 augustus in een nieuwe bestelling via: soldaatvanoranje.nl/tickets of bel naar 0900 1324 (€ 0,45 pm)

Let op, mocht u liever een andere voorstellingsdatum willen, zorg dat u eerst het winkelmandje leegt. De code kan per plaats een keer gebruikt worden.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met [email protected] of via 0900 4000 300 o.v.v. uw bestelnummer.

Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in de TheaterHangaar.