Tickets

Uitmarkt

UITMARKT 2019

zaterdag 24 en zondag 25 augustus
Museumplein, Amsterdam, standnummer 105

9 jaar jubileumaanbod
Kans op kaarten voor de voorstelling in Londen
Shoppertas cadeau
Meet & Friet
Soldier of Orange – The Musical bolhoed
Optreden Musical Sing-a-Long

9 JAAR JUBILEUMAANBOD

Ontvang per ticket een welkomstdrankje en een shoppertas met programmaboek per reservering.

di-wo-do vr za-zo
rang 1 € 69,- € 79,- € 83,-
rang 2 € 59,- € 69,- € 73,-
rang 3 € 39,- € 39,- € 39,-

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. Prijzen zijn incl. btw en servicekosten per kaart en excl. verzendkosten per bestelling: € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland / e-tickets kosteloos.

Uitsluitend te reserveren tijdens de Uitmarkt bij onze stand of online via onderstaande button op 24 en 25 augustus.

boek hier

KANS OP KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING IN LONDEN

Eind dit jaar begint tegenover City Airport in Londen de bouw van het theater. Vanaf het najaar 2020 zal de Engelse versie van Soldaat van Oranje – De Musical hier te zien zijn. Op de Uitmarkt bij onze stand staat de herkenbare Engelse telefooncel. Ga met deze iconische telefooncel op de foto, deel dit online op social media met #SOOLONDON en maak kans op 2 kaarten voor de previews in Londen!

ONTVANG EEN SHOPPERTAS*

Schrijf je bij onze stand in voor het vriendenprogramma en ontvang een originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas! Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions die momenteel ook werkt aan Nieuw Amsterdam – De Musical, over de ontstaansgeschiedenis van New York. Uiteraard ontvang je ook als eerste exclusieve vriendenvoordelen!

Geen wachtrij? Schrijf je vooraf online in via onderstaande button en laat je mailbevestiging zien bij de stand.

*zolang de voorraad strekt.

inschrijven

MEET & FRIET

Zondagmiddag 25 augustus tussen 14.00 – 14.30 uur is een groot deel van onze cast aanwezig in de stand! Je herkent hen aan het Soldaat van Oranje T-shirt. Tijdens de meet & greet delen we de bekende mijlpalen-mokken met friet uit. Wees er op tijd bij want op = op.

SOLDIER OF ORANGE – THE MUSICAL BOLHOED

Ga jij zondagavond naar de Musical Sing-a-Long op het Museumplein? Haal zondagochtend 25 augustus om 11.00 uur de Soldier of Orange – The Musical bolhoed op bij onze stand en draag deze tijdens de Sing-a-Long zondagavond. Wees er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal van dit Londens collectorsitem beschikbaar.

KOM ZONDAGAVOND 25 AUGUSTUS NAAR ONS OPTREDEN TIJDENS DE SING-A-LONG

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVROTROS Musical Sing-a-Long. Onze cast zal onder begeleiding van The New Symphonics een nieuwe medley van nummers uit de voorstelling zingen. De Sing-a-Long wordt zondag 25 augustus vanaf 21.17 uur live uitgezonden op NPO 1. Vergeet de bolhoed niet!

Jubileumaanbod

Het aanbod was uitsluitend te reserveren tijdens de Uitmarkt. De verkoop is inmiddels gesloten.