Tickets

Arrangementen

Geef de geschiedenis door aan volgende generaties

Boek het gezins- of generatie-aanbod of voorjaarsarrangement en ga samen met familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Klik op onderstaande buttons om tickets te boeken.

Arrangementen

Bekijk hier onze arrangementen.

Gezins-aanbod

Geldig voor een gezin met minimaal één ouder / verzorger en maximaal vier kinderen / jong volwassenen tot 18 jaar.

Generatie-aanbod

15% voordeel op 1ste & 2de rang tickets. Minimaal leeftijdsverschil tussen twee personen is 20 jaar.

Voorjaarsarrangement

Boek nu het voorjaarsarrangement en ontvang een Aperol Spritz en een programma cadeau.

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje – De Musical geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Publieksreacties

"Met onze zoon en vriendin erg onder de indruk van deze musical. Van begin tot het eind word je meegenomen in het verhaal. Ik zou het iedere Nederlander aanbevelen i.v.m. belangrijk stuk geschiedenis en hoe mooi het is om in vrijheid te leven anno nu."

"Prachtig instrument om mijn kinderen en kleinkinderen intensief kennis te laten maken met een periode die zij nooit mogen vergeten."

"Wij waren samen met onze zoon van 11 jaar erg onder de indruk van deze musical. Wat een verhaallijn! Ontroerend om te zien hoe elk lid van de studentenvereniging zijn eigen weg is gegaan tijdens de oorlog, zijn of haar eigen keuzes heeft gemaakt en wat de gevolgen weer werden van die keuzes."

"Erg mooie en bijzondere voorstelling. Erg aangrijpend. Ik ben met mijn ouders van 88 en 82 geweest. Het haalde veel herinneringen op."

"Prachtige voorstelling en deze keer met hele gezin geweest. Heel mooi en educatief voor de kinderen."

"Topstuk, veel musicals gezien, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Zelfs mijn zoons van 21 en bijna 17 moesten toegeven dat het indrukwekkend was, ondanks dat zij niet echt van musicals houden en op verzoek van oma meegingen."

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.