Menu
Home Tickets

Hotelovernachting

Soldaat van Oranje – De Musical op pauze

Gedwongen door omstandigheden hebben wij besloten onze voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunnen spelen. Het virus en de nieuwe routekaart van de rijksoverheid dwingen niet alleen Soldaat van Oranje – De Musical maar ook talloze andere producties tot vergaande maatregelen. Uiteraard geldt dat uw en onze veiligheid en gezondheid voorop staan. Het telkens opstarten en weer stilleggen van de productie, het keer op keer omboeken van tickets, is noch voor onze medewerkers, noch voor ons publiek een situatie die vol te houden is. Onze voorstelling staat daarom voorlopig op pauze. En dat op de dag dat we eigenlijk tien jaar bestaan, heel surrealistisch en verdrietig. Maar wij doen er alles aan om zo snel mogelijk weer terug te zijn!

Alle ticket, voucher- en tegoedbonhouders hebben persoonlijk bericht ontvangen.  Zodra wij duidelijkheid kunnen verstrekken over de nieuwe speeldata informeren wij u via onze social kanalen en onze nieuwsbrief. In de tussentijd houd hoop en blijf gezond!

Mocht u hierover vragen hebben, graag mailen naar: service@soldaatvanoranje.nl

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, schrijft u zich hieronder in op onze nieuwsbrief en houd onze social kanalen in de gaten!

 

Hotelovernachting bij uw kaarten boeken of indien u reeds tickets heeft.

Tijdens het boekingsproces kunt u, nadat u uw stoelen heeft gekozen, een hotelkamer* bijboeken.

Boeken

Indien u reeds tickets voor de voorstelling heeft, kunt u via onderstaande button een overnachting bijboeken.

Bijboeken

* De hotelovernachting is inclusief een royaal ontbijtbuffet en onbeperkt toegang tot Aqua & Sauna Oranje met gebruik van fitness, Europa‘s grootste indoor golfslagbad een 30-meter lang subtropisch golfzwembad, infrarood warmtecabine, sauna’s, whirlpool, stoombad, dompelbad en neveltuin. Deze spa wellness ligt in het naast het Beach Hotel gelegen Hotel van Oranje dat u binnendoor kan bereiken.