Menu
Home Tickets

Hotelarrangement

Hotelarrangement inclusief eerste rang ticket voor de voorstelling

De Hotels van Oranje bieden u het Soldaat van Oranje – De Musical hotelarrangement aan. U kunt kiezen voor het luxueuze 5-sterren Hotel van Oranje of het comfortabele Beach Hotel Noordwijk.

Het Hotels van Oranje hotelarrangement

Breng een bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical en maak het compleet met een overnachting bij Hotel van Oranje. Op nog geen 10 minuten afstand van de TheaterHangaar. Het arrangement bestaat uit:

 • Overnachting in Hotel van Oranje
 • Royaal ontbijtbuffet
 • 1ste-rangtoegangskaart voor Soldaat van Oranje – De Musical
 • Drankje en canapés in één van de Bars
 • Onbeperkt toegang tot Aqua & Sauna Oranje met gebruik van fitness,
  Europa‘s grootste indoor golfslagbad een 30-meter lang subtropisch golfzwembad, infrarood warmtecabine, sauna’s, whirlpool, stoombad, dompelbad en neveltuin
 • Gratis highspeed Wi-Fi

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de afdeling reserveringen door te bellen naar: 071-3676815 of een email te sturen naar reservations@hotelsvanoranje.nl.

Hotelarrangement Hotel van Oranje

Let op: ‘Kamer niet beschikbaar’? Bel met 071-3676815

Het Beach Hotel hotelarrangement

Breng een bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical en maak het compleet met een overnachting in het Beacht Hotel. Op nog geen 10 minuten afstand van de TheaterHangaar. Het arrangement bestaat uit:

 • Overnachting in een Comfort Room landzicht in Beach Hotel Noordwijk
 • Royaal ontbijtbuffet
 • 1ste-rangtoegangskaarten voor Soldaat van Oranje – De Musical
 • Drankje en canapés in de Imperial Bar of Bentley Bar
 • Onbeperkt toegang tot Aqua & Sauna Oranje met gebruik van fitness, Europa‘s grootste indoor golfslagbad een 30-meter lang subtropisch golfzwembad, infrarood warmtecabine, sauna’s, whirlpool, stoombad, dompelbad en neveltuin. Deze spa wellness ligt in het naast het Beach Hotel gelegen Hotel van Oranje dat u binnendoor kan bereiken.
 • Gratis highspeed Wi-Fi

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de afdeling reserveringen door te bellen naar: 071-3676815 of een email te sturen naar reservations@hotelsvanoranje.nl.

Hotelarrangement Beach Hotel

Let op: ‘Kamer niet beschikbaar’? Bel met 071-3676815

Hotelovernachting bij uw kaarten boeken of indien u reeds kaarten heeft.

Tijdens het boekingsproces via de kalender op onze website kunt u, nadat u uw stoelen heeft gekozen, een hotelkamer* bijboeken. Indien u reeds kaarten voor de voorstelling heeft, kunt u via onderstaande buttons een overnachting bijboeken.

Hotelovernachting bijboeken

* De hotelovernachting is inclusief een royaal ontbijtbuffet en onbeperkt toegang tot Aqua & Sauna Oranje met gebruik van fitness, Europa‘s grootste indoor golfslagbad een 30-meter lang subtropisch golfzwembad, infrarood warmtecabine, sauna’s, whirlpool, stoombad, dompelbad en neveltuin. Deze spa wellness ligt in het naast het Beach Hotel gelegen Hotel van Oranje dat u binnendoor kan bereiken.