Menu
Home Tickets

Cadeau

Geef deze unieke ervaring cadeau

Soldaat van Oranje – De Musical heeft een eigen cadeaukaart. Het is een editie van de bekende Podium Cadeaukaart en is verkrijgbaar via deze link en bij de kassa van de TheaterHangaar. Kijk via onderstaande button voor meer informatie en online bestelling. U kunt de cadeaukaart verzilveren aan het eind van het online bestelproces van uw kaarten of aan de kassa van de TheaterHangaar.

Bestel cadeaukaart

Tickets

Heeft u al een specifieke datum in gedachten? Dan kunt u ook via onderstaande button tickets bestellen voor uw datum en rang naar keuze. Kijk ook bij het generatie- en gezinsaanbod.

Wilt u er een programmaboek bijbestellen of een van de andere merchandise-artikelen? Dat kan via deze link.

 

di-wo-do vr  za-zo
rang 1 € 69,- € 79,- € 83,-
rang 2 € 59,- € 69,- € 73,-
rang 3 € 39,- € 39,- € 39,-

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. Prijzen zijn incl. btw en servicekosten per kaart en excl. verzendkosten per bestelling:€ 2,50 voor verzending per post binnen Nederland, e-tickets kosteloos.. € 15,- CJP voordeel op eerste en tweede rang voor voorstellingen op woensdag- en donderdagavond. Klik hier om met CJP voordeel te reserveren. Bekijk ook onze tickettips.

Boek nu

Merchandise

Wilt u er een souvenirprogrammaboek, Soldaat van Oranje – De Musical pilotenbril of een ander origineel artikel van de productie bij bestellen? Dat kan via deze link.