Menu
Home Tickets

Cadeau

Geef deze bijzondere ervaring cadeau

Soldaat van Oranje – De Musical heeft een eigen cadeaubon* te bestellen via onderstaande button. Tijdens de bestelling van de cadeaubon kunt u kiezen of u deze als e-bon wilt downloaden of per post wilt ontvangen. Nog iets extra’s erbij geven? Kijk hier voor alle merchandise.

Bestel cadeaubon

*Deze cadeaubon kan uitsluitend worden verzilverd via onze webshop van soldaatvanoranje.nl/tickets/.

Wilt u echter direct tickets voor een bepaalde datum cadeau geven, bekijk dan onze ticketpagina. Hier vindt u naast de reguliere tickets ook ons generatie– en gezinsaanbod èn het exclusieve najaarsarrangement!

Bestel tickets

Een 360° panoramische reis door de geschiedenis

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het verhaal gaat over vriendschap, keuzes maken en strijd voor vrijheid en rechtvaardigheid.

De voorstelling met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers, is te zien in een voor deze theaterproductie omgebouwde hangaar. Van oorsprong een vliegtuighangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg tussen Wassenaar, Katwijk en Leiden. Op deze op alle fronten toepasselijke en historische plek is een uniek concept gecreëerd. De theaterzaal waarin het publiek in 1.100 comfortabele stoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme filmprojecties op eveneens meedraaiende schermen.

Alle scènes hebben zo hun eigen set: de Leidse studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en een levensechte golvende Noordzee waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Zelfs de landingsbaan van het vliegveld, een echte Dakota en langsrijdende motoren zijn onderdeel van het decor.

Boek tickets

Meer video's

Publieksreacties

Dit is een musical die je gezien moet hebben, ook als je niet van het genre houdt. Dit is zo bijzonder. De combinatie van geschiedenis en een geweldig decor. Heel indrukwekkend.

Onvoorstelbaar indringend verhaal dat schitterend weergegeven is via alle decors en de draaiende zaal