Menu
Home Tickets

Cadeau

Geef deze unieke ervaring cadeau

Soldaat van Oranje – De Musical heeft een eigen cadeaubon*. De cadeaubon is te bestellen via onderstaande button. in onze webshop. Tijdens de bestelling van de cadeaubon kunt u kiezen of u deze als e-bon wilt downloaden of per post wilt ontvangen. Nog iets extra’s erbij geven? Kijk hier voor alle merchandise.

Bestel cadeaubon

*Deze cadeaubon kan uitsluitend worden verzilverd via onze webshop van soldaatvanoranje.nl. Tijdens het afrekenen kiest u voor waardebon en voert u de code in die vermeld staat op de cadeaubon.

Tickets

Heeft u al een specifieke datum in gedachten? Dan kunt u ook via onderstaande button tickets bestellen voor uw datum en rang naar keuze. Kijk ook bij het generatie– en gezinsaanbod.

di-wo-do vr  za-zo
rang 1 € 69,- € 79,- € 83,-
rang 2 € 59,- € 69,- € 73,-
rang 3 € 39,- € 39,- € 39,-

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. Prijzen zijn incl. btw en servicekosten per kaart en excl. verzendkosten per bestelling:€ 2,50 voor verzending per post binnen Nederland, e-tickets kosteloos.. € 15,- CJP voordeel op eerste en tweede rang voor voorstellingen op woensdag- en donderdagavond. Klik hier om met CJP voordeel te reserveren. Bekijk ook onze tickettips.

Boek nu

Merchandise

Wilt u er een souvenirprogrammaboek, Soldaat van Oranje – De Musical pilotenbril of een ander origineel artikel van de productie bij bestellen? Dat kan via deze link.