Tickets

Extra’s bestellen informatie

Bekijk hieronder de informatie voor alle extra’s.

Let op: uw eerder gekochte parkeerkaart en/of aankoopvouchers voor extra’s zijn niet meer geldig. Op 2 juli heeft u uw voucher(s) ter waarde van uw totale aankoopbedrag van tickets en eventuele extra’s ontvangen waarmee u opnieuw dient te reserveren. Denkt u bij het reserveren van extra’s aan het cadeau dat u van ons ontvangt: een welkomstdrankje een hapje & drankje in de pauze en een souvenir programmaboek. Zie uw email van 2 juli voor meer informatie.

Lunch & Diner

Voorafgaand en na de matineevoorstellingen en voorafgaand aan de avondvoorstellingen kunt u in het restaurant van een lunch of diner genieten. U kunt via deze pagina uw tafel reserveren middels een aanbetalingsvoucher.
Voor een lunch ter waarde van € 5,00 per persoon
Voor een diner ter waarde van € 15,00 per persoon
Kijk hier voor de menukaart.

Pauze-arrangement

Boek hier het pauze-arrangement voor € 8,50 per persoon. Uw bestelde drankjes staan dan reeds klaar in de pauze (graag voorafgaand aan de voorstelling doorgeven aan een medewerker).
Het pauze-arrangement bestaat uit een drankje naar keuze, notenmix, gemarineerde olijven en Old Amsterdam kaas met grove mosterd.

Parkeerkaart

U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Het parkeerterrein is 2,5 uur voorafgaand aan de avondvoorstelling en 2 uur voorafgaand aan de matineevoorstelling geopend.
Een parkeerkaart kost € 7,75 (excl. verzendkosten per bestelling: er zijn geen verzendkosten voor e-tickets, maximaal € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland) en is via deze pagina te reserveren. Of via de servicemail die u uiterlijk 14 dagen voor de voorstelling ontvangt. Ook kunnen parkeerkaarten op locatie bij de parkeerwachters gekocht worden via pin of creditcard. Op locatie betaalt u € 10,00 per parkeerkaart.

Programmaboek

Het souvenir programmaboek bevat informatie en foto’s over de voorstelling, het creatieve team en de cast. Via deze pagina kunt u een voucher voor een programmaboek reserveren. Deze kunt u dan bij aankomst in de TheaterHangaar afhalen bij de merchandisebalie. Het programmaboek reserveert u voor € 6,50.

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.