Tickets

Figuranten aanmelding

Aanmelden is niet meer mogelijk

Werk jij mee aan onze nieuwe commercial?

Dinsdag 18 oktober nemen wij een deel van onze nieuwe commercial op en jij kan hier als zaalfigurant bij aanwezig zijn! Je zit dan in de draaiende theaterzaal, ziet exclusieve beelden en bent onderdeel van het publiek in de commercial. Ben jij 18 oktober van 14.00 tot 20.00 uur beschikbaar en ouder dan 12 jaar*? Meld je aan via het onderstaande formulier.

Ontvang twee 1e rang kaarten
Na afloop van de opnamedag ontvang je twee 1e rang vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze in de periode t/m 23 december 2022.

Aanmelden kan t/m 5 oktober!
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld. Je ontvangt uiterlijk 10 oktober per email bericht of we je wel of niet hebben kunnen indelen.

We hopen je de 18e te ontmoeten!

Goed om te weten
Zie ik op 18 oktober de hele voorstelling?
Nee, je bent aanwezig bij het opnemen van enkele fragmenten uit de voorstelling. Er zijn die middag dus ook echt, zoals op filmsets, veel momenten waarbij je moet wachten op bijvoorbeeld het veranderen van de set, verkledingen of repetities.
Mag ik zelf video’s en foto’s maken?
Het is in de theaterzaal niet toegestaan om zelf foto’s of video’s te maken. Zie hier ook de verklaring die je getekend mee moet nemen.
Mag ik iemand meenemen?
Je meldt je aan voor 1 persoon. Mocht je samen met iemand willen komen dan moet de ander zich apart aanmelden.
Voucher
De voucher voor twee 1e rangs kaarten die je ontvangt na afloop is niet inwisselbaar voor reeds gekochte kaarten of geld.

*Personen onder de 18 jaar dienen schriftelijke toestemming te hebben van hun ouders of voogd.

Publieksreacties

"Soldaat van Oranje is geen theater en geen musical, het is een ongeëvenaarde belevenis welke voor herhaling vatbaar is."

K.P. Jacobs

"Geraakt en gegrepen van begin tot eind, een meeslepende reis door het zo sterke verhaal!"

De Heer Lijffijt

"Zo geweldig dat we drie keer zijn geweest! Eerste keer samen, tweede keer met de kinderen en derde keer met schoonmoeder, schoonzus en nicht. Je krijgt er geen genoeg van!"

Helen Van Deijl

"Dit is een musical die je gezien moet hebben, ook als je niet van het genre houdt. Dit is zo bijzonder. De combinatie van geschiedenis en een geweldig decor. Heel indrukwekkend. Onvoorstelbaar indringend verhaal dat schitterend weergegeven is via alle decors en de draaiende zaal."

Karlijn S.