Menu
Home Tickets

Mindervaliden

Soldaat van Oranje – De Musical speelde op 18 april 2018 speciaal voor doven, slechthorenden, andere gebarentaligen, familie en vrienden. We hopen dit in de toekomst weer mogelijk te kunnen maken.

Betreden theaterzaal

Om de theaterzaal te betreden zal zowel een trap op als af gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt of slecht ter been bent, kunt u gebruik maken van de rolstoelingang naar de zaal. Meld dit bij de kassa of aan een theatermedewerker. Mindervalide gasten nemen altijd een eigen vaste begeleider mee.

Rolstoelplaatsen

De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze kunt u uitsluitend telefonisch reserveren via 0900 1324  € 0,45 pm (dagelijks van 10.00 – 20.00 uur). Begeleiders kunnen plaatsnemen naast of op de rij achter de rolstoelplaatsen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig bij de dames- en herentoiletten in de foyer.

Let op. In verband met de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden voor het callcenter:

Zaterdag 24 december | 10:00-18:00 uur
Zondag 25 december | 10:00-15:00 uur
Maandag 26 december | 10:00-15:00 uur
Zaterdag 31 december | 10:00-15:00 uur
Zondag 1 januari | Gesloten

Parkeerplaatsen

De parkeerplaats direct naast het theater heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

Slechthorenden

De TheaterHangaar beschikt over halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Onze apparatuur is door de NVVS goedgekeurd volgens de IEC 60118-4 richtlijnen. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Hiervoor is een borg van € 20,00 vereist die zal worden geretourneerd na het terugbrengen van de koptelefoon en/of halslus.

Blindengeleide- en hulphonden

In de TheaterHangaar worden blindengeleide- en hulphonden toegelaten. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.