Menu
Home Tickets

Mindervaliden

Rolstoelplaatsen, parkeerplaatsen, slechthorenden, blindengeleide- en hulphonden

Soldaat van Oranje – De Musical speelde op 18 april 2018 speciaal voor doven, slechthorenden, andere gebarentaligen, familie en vrienden. We hopen dit in de toekomst weer mogelijk te kunnen maken.

Betreden theaterzaal

Om de theaterzaal te betreden zal zowel een trap op als af gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt of slecht ter been bent, kunt u gebruik maken van de rolstoelingang naar de zaal. Meld dit bij de kassa of aan een theatermedewerker. Theatermedewerkers houden 1,5 meter afstand bij het begeleiden van mindervalide gasten. Mindervalide gasten nemen altijd een eigen vaste begeleider mee.

Rolstoelplaatsen

Het is momenteel niet mogelijk om reguliere tickets te reserveren. Klik hier voor meer informatie.

Voor een rolstoel en / of begeleidersplaats kunt u uw tegoedbon of omboekvoucher telefonisch verzilveren via het telefoonnummer: 0900 4000 300. De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen naast of op de rij achter de rolstoelplaatsen. Er zijn aangepaste toiletten aanwezig bij de dames- en herentoiletten in de foyer.

Parkeerplaatsen

De parkeerplaats direct naast het theater heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater. Op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart kunt u gratis parkeren.

Slechthorenden

De TheaterHangaar beschikt over halslussen en koptelefoons voor slechthorenden. Onze apparatuur is door de NVVS goedgekeurd volgens de IEC 60118-4 richtlijnen. De gehoorversterkende apparatuur is verkrijgbaar bij de merchandise kassa. Hiervoor is een borg van € 20,00 vereist die zal worden geretourneerd na het terugbrengen van de koptelefoon en/of halslus.

Blindengeleide- en hulphonden

In de TheaterHangaar worden blindengeleide- en hulphonden toegelaten. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.