Tickets

Verzilveren Podium Cadeaukaart of tegoedbon 2023

Wilt u tickets bestellen voor een voorstelling en (gedeeltelijk) betalen met de Podium Cadeaukaart, dan dient u het tegoed eerst om te zetten naar een digitale Soldaat van Oranje – De Musical code.

Let op, het is niet mogelijk om het tegoed later weer terug te storten naar de Podium Cadeaukaart. Ook is het bedrag niet inwisselbaar voor geld. Voor vragen kunt u contact opnemen via 0900 1324 (€ 0,45 cpm) of kosteloos via [email protected].

Indien u een tegoed of cadeaubon heeft uit 2023 dan kunt u contact opnemen via [email protected]. Graag in uw e-mail het bestelnummer en kaartnummer van de tegoedbon vermelden.

Stap 1 – check saldo

Check hier het saldo op de Podium Cadeaukaart. U kunt het volledige bedrag of een gedeelte daarvan storten op een digitale Soldaat van Oranje – De Musical code.

 

Stap 2 – bedrag omzetten naar Soldaat van Oranje – De Musical code

Klik hier om het bedrag om te zetten naar een digitale Soldaat van Oranje – De Musical code. U vult het gewenste bedrag in en loopt alle stappen door in de webshop. Indien u nog geen account heeft dan maakt u deze ook aan in de stap identificatie in de webshop. Met dit account kunt u, nadat u de code heeft ontvangen, inloggen om uw code in te zien, tickets te bestellen en uw bestelgeschiedenis inzien.

Let op, het is niet mogelijk om een hoger bedrag dan het saldo wat beschikbaar is op een Podium Cadeaukaart om te zetten naar een digitale Soldaat van Oranje – De Musical code. Heeft u meerdere Podium Cadeaukaarten dan dient u voor elke kaart apart deze stap te doorlopen.

 

Stap 3 – code verzilveren

In de webshop kunt u uw tickets en eventuele extra’s bestellen. In de stap samenvatting kunt u het tegoed verzilveren. U vult de code in en klikt op OK. Een eventueel openstaand bedrag kunt u in de volgende stap afrekenen met ideal of creditcard.

Klik hier om tickets te bestellen en uw code te verzilveren.

 

Het is niet mogelijk om het tegoed in de TheaterHangaar of voor merchandise te verzilveren.

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.