Tickets

Vaderdag

Geef je vader deze unieke ervaring cadeau

Boek het gezins- of generatie-aanbod en ga samen met je vader(figuur) naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Klik op onderstaande buttons om te boeken.

 

 

Vaderdag cadeautip….de Soldaat van Oranje – De Musical cadeaukaart*.

Verras jouw (schoon-)vader of hij die een vaderfiguur voor jou is met een bijzonder cadeau.
TIP: Via de onderstaande button bestel je de Soldaat van Oranje – De Musical cadeaukaart.

  • De waarde op de cadeaukaart kan je zelf kiezen tussen € 5 tot € 250
  • Wil je de cadeaukaart mooi verpakt per post ontvangen? Klik dan op de button fysieke cadeaukaart*.
  • Wil je de cadeaukaart meteen in uw mailbox ontvangen? Klik dan op de button  digitale cadeaukaart*.

 

* Deze cadeaukaart is uitsluitend te verzilveren via onze webshop. U heeft de keuze met of zonder cadeaumapje. 

Merchandise

Nog iets extra’s erbij geven? Kijk hier voor alle Soldaat van Oranje – De Musical merchandise.

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje – De Musical geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Publieksreacties

"Met onze zoon en vriendin erg onder de indruk van deze musical. Van begin tot het eind word je meegenomen in het verhaal. Ik zou het iedere Nederlander aanbevelen i.v.m. belangrijk stuk geschiedenis en hoe mooi het is om in vrijheid te leven anno nu."

"Prachtig instrument om mijn kinderen en kleinkinderen intensief kennis te laten maken met een periode die zij nooit mogen vergeten."

"Wij waren samen met onze zoon van 11 jaar erg onder de indruk van deze musical. Wat een verhaallijn! Ontroerend om te zien hoe elk lid van de studentenvereniging zijn eigen weg is gegaan tijdens de oorlog, zijn of haar eigen keuzes heeft gemaakt en wat de gevolgen weer werden van die keuzes."

"Erg mooie en bijzondere voorstelling. Erg aangrijpend. Ik ben met mijn ouders van 88 en 82 geweest. Het haalde veel herinneringen op."

"Prachtige voorstelling en deze keer met hele gezin geweest. Heel mooi en educatief voor de kinderen."

"Topstuk, veel musicals gezien, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Zelfs mijn zoons van 21 en bijna 17 moesten toegeven dat het indrukwekkend was, ondanks dat zij niet echt van musicals houden en op verzoek van oma meegingen."

Handige links

Klik op de pictogrammen voor meer informatie betreffende tickets en arrangementen.