Tickets

Vriendendag en viering 12½-jarig jubileum

Vriendendag 26 april – Uitverkocht

De vriendendag is inmiddels uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst i.v.m. mogelijke last-minute annuleringen, mail naar [email protected]

 

12½-jarig jubileum 30 april – Uitverkocht

30 april is inmiddels uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst i.v.m. mogelijke last-minute annuleringen, mail naar [email protected]

 

Programma vriendendag 26 april

 • 14:00 uur – Vrij parkeren naast de TheaterHangaar en ontvangst met koffie/thee in de foyer
 • 14:30 uur – 17.00 uur:
  • Exclusieve rondleiding langs de decors door cast/crew terwijl je in de zaal zit
  • Pauze met koffie/thee in de foyer
  • Repetitie en inzingen van de koorpartij van Als wij niets doen o.l.v. muzikaal supervisor Michiel Ballhaus
  • Samenzang Als wij niets doen, samen met de cast. Pers aanwezig
  • Groepsfoto bij de beroemde Dakota en individuele foto’s met acteurs/ crew. Pers aanwezig
 • 17:00 uur – Einde vriendenmiddag. Je hebt de mogelijkheid om je ticket exclusief of inclusief onderstaande dineropties te bestellen.
 • 19:30 uur – Aanvang voorstelling
rang 1 rang 2 rang 3
Vriendendag – regulier € 81,50 € 71,50 € 51,50
Vriendendag incl. Spaghetti Bolognese* (vegetarisch) € 99,75 € 89,75 € 69,75
Vriendendag incl. Saté** € 101,75 € 91,75 € 71,75

* Spaghetti Bolognese met vegetarische bolognesesaus, Parmezaanse kaas en verse basilicum en drankje naar keuze (Hollands assortiment)
** Saté van kippendij met lichtpittige satésaus, rustieke frites, kroepoek en gebakken uitjes en drankje naar keuze (Hollands assortiment)

Programma viering 12½-jarig jubileum 30 april

Voor de viering van ons koperen jubileum op zondagmiddag 30 april zijn 125 tickets beschikbaar.

Ben jij bij het 12½-jarig bestaan? Bestel dan vanaf dinsdag 21 maart 12.00 uur je tickets en vier 12½ jaar Soldaat van Oranje – De Musical met ons mee!

De ontvangst op de oranje loper is vanaf 13.00 uur, aanvang voorstelling om 14:00 uur en na de voorstelling vieren we met elkaar het jubileum tot ongeveer 20:00 uur. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

rang 1 rang 2 rang 3
Regulier € 89,- € 79,- € 39,-

Tickets zijn inclusief vrij parkeren, hapjes & drankjes!

 

Belangrijke informatie voor het bestellen van tickets

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor beide evenementen. Je kunt daarom maximaal 2 tickets per boeking bestellen. Indien er op hetzelfde e-mailadres méér dan twee tickets zijn besteld voor deze jubileumdatum dan behouden wij ons het recht voor om de extra tickets te annuleren.

Tickets voor deze voorstellingen inclusief extra programma zijn alleen via bovenstaande linkjes beschikbaar. Indien je tickets voor 26 april via de kalender op onze ticketingpagina koopt, bestel je kaarten voor de reguliere voorstelling en niet voor de vriendenmiddag!

Let op: door drukte op de website kan het zijn dat je niet direct toegang hebt tot de webshop en eerst in een wachtrij wordt geplaatst. Een wachtrijnummer wordt willekeurig toegekend op het moment dat de verkoop begint. Zodra je in de webshop bent en tickets hebt geselecteerd, verlaat de webshop niet en maak je bestelling direct af. Indien je de webshop verlaat en de bestelling is nog niet betaald dan kan het zijn dat je weer in de wachtrij wordt geplaatst.