Tickets

12 jaar jubileum

Generatie- en gezinsaanbod in jubileummaand

Vanwege het twaalfjarig bestaan in oktober zijn alle voorstellingen in de jubileummaand opengesteld voor het generatie- en gezinsaanbod. Inclusief de jubileumvoorstelling op zondagmiddag 30 oktober! Ga samen met familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en geef de geschiedenis door! Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Gezins-aanbod

Generatie-aanbod

Geef de geschiedenis door aan volgende generaties

In oktober viert Soldaat van Oranje – De Musical zijn twaalfjarig bestaan. Deze jubileummaand staat dit jaar nog meer in het teken van: Geef de geschiedenis door aan volgende generaties.

Zondag 30 oktober aanstaande bestaat Soldaat van Oranje – De Musical twaalf jaar. In deze periode is het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden aan meer dan 3,2 miljoen mensen verteld. De voorstelling heeft vanwege het serieuze onderwerp en de intense beleving, een leeftijdsadvies vanaf 12 jaar. Dat betekent dat kinderen die, ‘net als de voorstelling’, in 2010 geboren zijn nu ook de voorstelling kunnen bezoeken. Daarnaast komen er elk speeljaar 12+-ers bij en zijn de twaalfjarigen die in het eerste speeljaar de voorstelling bezochten, inmiddels jong volwassenen.

“Topstuk, veel musicals gezien, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Zelfs mijn zoons van 21 en bijna 17 moesten toegeven dat het indrukwekkend was, ondanks dat zij niet echt van musicals houden en op verzoek van oma meegingen.”

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje – De Musical geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Gezins-aanbod

Generatie-aanbod

Tickettips

Kijk voor meer tickettips op deze pagina

Laatste nieuws
Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over ons 12-jarig jubileum, schrijft u zich hieronder in op onze nieuwsbrief en houd deze pagina en onze social kanalen in de gaten!