Tickets

50Plus Beurs

17 t/m 21 september
Jaarbeurs Utrecht, hal 11 standnr 11C10

9 jaar jubileumaanbod
Kans op kaarten voor de voorstelling in Londen
Shoppertas cadeau

9 JAAR JUBILEUMAANBOD

Ontvang per ticket een welkomstdrankje en een shoppertas met programmaboek per reservering.

di-wo-do vr za-zo
rang 1 € 69,- € 79,- € 83,-
rang 2 € 59,- € 69,- € 73,-
rang 3 € 39,- € 39,- € 39,-

Op officiële feestdagen gelden de weekendprijzen. Prijzen zijn incl. btw en servicekosten per kaart en excl. verzendkosten per bestelling: € 2,50 voor verzending per post binnen Nederland / e-tickets kosteloos.

Uitsluitend te reserveren tijdens de 50PLUS Beurs in Utrecht, bij onze stand of online via onderstaande button van 17 t/m 21 september

boek hier

KANS OP KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING IN LONDEN

Eind dit jaar begint tegenover City Airport in Londen de bouw van het theater. Vanaf het najaar 2020 zal de Engelse versie van Soldaat van Oranje – De Musical hier te zien zijn. Op de Uitmarkt bij onze stand staat de herkenbare Engelse telefooncel. Ga met deze iconische telefooncel op de foto, deel dit online op social media met #SOOLONDON en maak kans op 2 kaarten voor de previews in Londen!

ONTVANG EEN SHOPPERTAS*

Schrijf je bij onze stand in voor het vriendenprogramma en ontvang een originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas! Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions die momenteel ook werkt aan Nieuw Amsterdam – De Musical, over de ontstaansgeschiedenis van New York. Uiteraard ontvang je ook als eerste exclusieve vriendenvoordelen!

Geen wachtrij? Schrijf je vooraf online in via onderstaande button en laat je mailbevestiging zien bij de stand.

*zolang de voorraad strekt.

inschrijven

Jubileumaanbod

Het aanbod was uitsluitend te reserveren tijdens de 50PLUS beurs van 17 t/m 21 september