Tickets

Ensemble, understudy Hofdame Tessa

Eva van Kalsbeek

Opleiding

Eva van Kalsbeek studeerde aan de Frank Sanders Akademie waar zij ook de vooropleiding volgde. Tijdens haar opleiding werkte Eva met verschillende creatives waaronder Marjolijn Touw, Paul Eenens en Daniël Cohen.

Theater

Eva maakte in 2021 haar theaterdebuut in de musical ‘Titanic’. Zij speelde daarin de rol van Kate Murphy.

Overig

Samen met een aantal klasgenoten deed ze mee aan het popproject Ladies of the Canyon, waarvan het (cover)album te horen is op Spotify. Ook werkte Eva in het restaurant Pasta e Basta als singing waitress.

“Toen Soldaat van Oranje haar driejarig bestaan vierde zag ik de voorstelling voor het eerst. Ik wist ver van tevoren dat ik er heen ging en had het hele album al van voor naar achter geluisterd. Na de voorstelling was ik compleet overdonderd van wat ik had gezien. Ik vond het zo ontzettend indrukwekkend. Toen ik met mijn moeder over de parkeerplaats liep was het enige wat ik dacht: ‘Oh, je zou dit toch elke avond mogen spelen. Dit wil ik ook!’ Nachten lang heb ik gedroomd over wat ik had gezien. Nu meer dan 10 jaar later mag ik zelf in deze prachtige voorstelling spelen. Iets waar de kleine Eva alleen maar van kon dromen.”