Tickets

Vocale Arrangementen

AnnMarie Milazzo

De Amerikaanse AnnMarie Milazzo is vocal arranger, componist en liedtekstschrijfster.

Vocal arranger

AnnMarie was de vocal arranger voor Spring Awakening, Next to Normal, Bright Lights Big City, The Marc Pease Experience, de musical Carmen, Reluctant Pilgram, Spring Awakening, Next To Normal, If/Then, Finding Neverland, Carrie, Bright Lights Big City.

Composer/lyricist

AnnMarie werkte als componist en liedtekstschrijfster voor Pretty Dead Girl, Sea Change, de musical Carmen en Le Rêve in het Wynn Hotel in Las Vegas, Prometheus Bound in ART, Dangerous Beauty in de Pasadena Playhouse, Didi Lightful van Disney TV, Carrie gebaseerd op de film van Steven King, Cirque du Soleil’s Le Reve en Carmen.

Prijzen

AnnMarie werd als zangeres genomineerd voor een Grammy Award bij The East Village Opera Company.

“Het was voor mij als Amerikaanse heel bijzonder om betrokken te raken bij Soldaat van Oranje. Ik moest werken met Nederlandstalige teksten, die ik dus niet versta. Het is aan mij om de leden van de cast te helpen de songs op de best mogelijke manier te vertolken. Ik heb gemerkt dat er dan eigenlijk geen taalbarrière is. Zang is emotie. Die is echt of niet. Ik merk daarnaast dat ik de lat ditmaal extra hoog gelegd heb omdat Soldaat van Oranje gaat over iemand die echt bestaan heeft.”

 

Overzicht