Tickets

Jouw herinnering

In het kader van ons aanstaande 10 jarig jubileum willen we je vragen na te denken over het mooiste moment wat je mee hebt gemaakt tijdens jouw tijd bij Soldaat van Oranje – De Musical. Dit zou kunnen zijn tijdens een bezoek van veteranen aan de voorstelling of toen je eigen familie en/of vrienden in de zaal zaten of bij een educatievoorstelling voor middelbare scholieren of een bijzonder moment met je collega’s of die keer dat je zelf voor de eerste keer in de zaal zat en nog niet wist dat je later ook in de voorstelling ging spelen etc etc.

Wij willen je dus vragen om jouw herinnering aan dat moment te filmen (landscape formaat) en dat filmpje hieronder te uploaden. Al deze filmpjes verzamelen we en plaatsen we op een speciale  ’10 jaar’ pagina op onze website. Sommige filmpjes zullen we ook gefaseerd terug laten komen via onze social kanalen.

Paar praktische dingen:

  • filmpje niet langer dan 35 seconden,
  • landscape (liggend) filmen
  • neutrale achtergrond (niet teveel ‘dingetjes’ op de achtergrond)
  • het kan zijn dat we een edit moeten maken in het filmpje, wij zullen dan bepalen of we je verhaal gebruiken of welk gedeelte daarvan
  • kunnen jullie, indien van toepassing, ook aangeven welke rol jullie spelen/hebben gespeeld? (hoeft niet in het filmpje)
  • liever geen referentie naar de huidige Corona periode, want hoeveel impact het ook heeft, een mooie herinnering aan ‘onze 10-jaar’ is het volgens ons niet

Deelname is niet meer mogelijk. De actie is afgelopen.