Tickets

#nognietgeweest

Wij verrasten onlangs zeven mensen die eigenlijk niet van musicals houden met een bezoek aan onze voorstelling. Bekijk hieronder hun ervaringen.

Met méér dan 3 miljoen bezoekers is Soldaat van Oranje – De Musical de meest bezochte voorstelling van Nederland ooit.  Ook mensen die aangeven niet van musicals te houden behoren tot deze groep en zijn positief verrast na hun ervaring.

Herken jij je hierin of zou je iemand willen verrassen zoals wij hebben gedaan? Reserveer deze maand kaarten via onderstaande kalender voor volgend jaar en ontvang een welkomstdrankje cadeau!*

Meer weten over de voorstelling? Kijk hieronder naar de making-of: 9 jaar in 9 minuten

* t/m 31 december 2019 exclusief te boeken via onderstaande kalender of via soldaatvanoranje.nl/nognietgeweest

 

Publieksreacties

"Soldaat van Oranje is geen theater en geen musical, het is een ongeëvenaarde belevenis welke voor herhaling vatbaar is."

K.P. Jacobs

"Geraakt en gegrepen van begin tot eind, een meeslepende reis door het zo sterke verhaal!"

De Heer Lijffijt

"Zo geweldig dat we drie keer zijn geweest! Eerste keer samen, tweede keer met de kinderen en derde keer met schoonmoeder, schoonzus en nicht. Je krijgt er geen genoeg van!"

Helen Van Deijl

"Dit is een musical die je gezien moet hebben, ook als je niet van het genre houdt. Dit is zo bijzonder. De combinatie van geschiedenis en een geweldig decor. Heel indrukwekkend. Onvoorstelbaar indringend verhaal dat schitterend weergegeven is via alle decors en de draaiende zaal."

Karlijn S.