Tickets

Charlotte

Diana van Die

Opleiding

Afgestudeerd aan Codarts Hogeschool voor de kunsten, richting Muziektheater. Zangles op Fontys Conservatorium van Ingrid Zeegers.

Theater

Diana was te zien in Dogfight van het M-Lab en Rent – in concert in het DeLaMar theater. Heeft als Lead Singer gewerkt op een cruiseschip van Sea Chefs. En speelde al eerder in Soldaat van Oranje – De Musical en wel in cast 13 t/m 15 als understudy Charlotte en Angela.

Quote

“Toen ik de voorstelling voor het eerst zag was ik enorm onder de indruk. Niet alleen van de grote sets en het spektakel maar vooral van het verhaal. Het verhaal over keuzes maken en hoe je de verschillende kanten daarvan te zien krijgt. Een voorbeeld uit mijn familie, bij mijn oma vroeger. Toen ze een klein meisje was, waren drie Duitse soldaten bij hun in huis ondergedoken. Deserteurs die niet wilde vechten voor Duitsland. Ook dat was een keuze. Aan beiden kanten van mijn familie zijn we mensen verloren in de oorlog. Zowel tijdens, als aan de psychische gevolgen ervan op latere leeftijd. Het is absoluut belangrijk dat we dit verhaal blijven vertellen en ik ben trots dat ik er deel van uit mag maken.”