Tickets

Victor

Johnny Barendsen

Opleiding

Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam. Daarnaast volgde Johnny verschillende zang- en spelworkshops van onder andere Karin Bloemen, Doris Baaten, Huub Stapel en Stefan de Walle.

Theater

Johnny trad op tijdens de jubileum voorstelling 125 jaar Carré. Hij speelde mee in de spektakel musical 14-18 België en in de kerstshow van Karin Bloemen getiteld Kerst met een grote K. Vorig jaar speelde hij de rol van Cees Nooteboom in de voorstelling Liesbeth List de musical. Verder heeft Johnny al eerder in Soldaat van Oranje – De Musical gespeeld, in het ensemble en als Paul ten Brink en Victor Verstegen.

Televisie

Hij speelde een gastrol in de kinderserie Puppy Patrol, dit najaar op tv te zien. En hij deed mee aan een commercial voor de Nationale Postcode Lotterij.

“Mijn opa vertelde veel verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Ik was altijd gefascineerd aan het luisteren. Hij vertelde dat hij een keer was opgepakt, omdat hij in het bezit was van propaganda pamfletten, hij kocht zich toen vrij met een pak suiker. Ik ben benieuwd hoe ik zou handelen in zo’n situatie. Soldaat van Oranje – De Musical gaat over welke keuzes maak jij als je in een oorlog terecht komt. Ik vind het bijzonder om deelgenoot te zijn van deze mooie en indrukwekkende voorstelling.”