Tickets

Anton, Understudy Erik

Stefan de Kogel

Opleiding

Stefan studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater.

Theater

Na zijn afstuderen heeft hij rollen vertolkt in producties zoals Jersey Boys, Het Meisje met het Rode Haar, Heerlijk Duurt het Langst, De Zangeres Zonder Naam de Musical, Volendam de Musical, Waarom Mannen Sex Willen en Vrouwen Liefde en Alleen op de Wereld. Ook was hij te zien in de hoofdrol in De Jantjes. Op dit moment is hij naast Soldaat van Oranje – De Musical te zien als alternate Sam Machielse in Mamma Mia. Stefan was zeven jaar geleden ook al lid van de cast van
Soldaat van Oranje.

Overig

Als Multi-instrumentalist was hij jaren verbonden aan de Nederpop All Stars, waarmee hij op alle grote festivals stond en verschillende theatertours deed. Hij is als stemacteur te horen in verschillende radioreclames en tekenfilms. Ook sprak en zong hij de hoofdrol in van de bioscoopfilm Mary Poppins Returns.

“Ik voel een diepe eer om deel uit te mogen maken van Soldaat van Oranje – De Musical, waar we de verhalen en cruciale keuzes van toen blijven vertellen, want herinneringen aan het verleden zijn de wegwijzers voor de toekomst.”